Smycket - & ett minne för livet..

Min mamma fyllde 50 år i februari och det firades med tårta, kramar och ett smycke som kommer ge henne ett minnen för livet. Femtio år är ingen ålder alls men shit vad jag själv blev gammal helt plötsligt nu när min mamma fyllde år. Över natt kom jag liksom i kapp i min mamma.. Hur gick det till??

 Foto: Isabella

Både jag och mina syskon har letat länge efter det rätta namnsmycket till mamma. Hon hade önskat sig ett armband med fem hjärtan och alla barnens namn ingraverat på varsitt hjärta, med respektive måndssten. Efter att jag sökt med ljus och lykta hittade jag det perfekta smycket inne hos Saga of Sweden. Cecila som driver och skapar dessa vackra och personliga minnen hjälpte mig att uppfylla min mammas önskan. Hon skapade ett silver armband med fem hjärtan, månadsstenar och ingraverad text på framsidan utav smycket. På baksidan står även våra födelsedatum ingraverade. MAMMA BLEV SÅ RÖRD och SUPER LYCKLIG!!!!


Foto: Isabella

Min mamma är den starkaste kvinnan jag mött och har ögon blåa som safirer!! Hon är underbar kanske för att hon just är min mamma men också för att hon har världens största hjärta. Hon sliter som ett djur varje dag och har gått igenom så mycket motgångar i hennes liv, nått båten och med egen styrka rest sig igen. Hon har fött fem barn på loppet utav 8 år (alla innan hon fyllde 30) och uppfostrat oss alla till starka och självständiga personer med ett kreativt sinne utan dess gränsen. Hon har försökt att finnas där för oss alla under dygnets alla timmar, hon är den bästa mormor man kan önska sig!!


Foto: ©Isabella rusta upp


Mycket kan man säga om min mamma men hon är alltid där och håller upp handuken när det blåser storm trots att hon inte är helt frisk!! Min mamma har ett jobbigt hjärtfel och sjukhuset har varit mer som hennes hem dem sita åren en hemma. Nu är hon på benen och försöker återigen stå där starkare en någonsin. Jag är så stolt över min mamma som ni säkert redan har förstått vid det här laget!!! Där av var denna present i år extra viktig för oss, att kunna ge henne tillbaka lite utav den glädjen och lyckan som hon ger oss.. Nu när den dagen kommer igen när hennes ork tryter och hjärtat känns svagt så har hon nu fem silverhjärtan i reserv att finna styrkan, hoppet i gen. Allt bara ett ögonkast bort!!

Tack Cecila på Saga of Sweden för att du hjälpe oss att göra våran mammas dag extra speciell precis så som vi ville.. Sist men inte minst jag älskar dig mamma!!!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux