Läsarhem - lekfullt med pacman..

Det är alltid kul för mig när ni Läsare vill dela med er utav era hem. Sånt vill jag verkligen lyfta fram och idag vill jag Tacka Louise för att jag fick möjligheten att få visa upp detta fantastistiskt inspirerande barnrum!! Se bara på dessa bilder och lägg ett extra ögblick på den coola turkos-gröna väggen, som hon har målat själv..

 När Louise fick chansen att inreda sin sons rum var färgvalet lätt turkosa och gröna toner med kontraster som inte syns varstans var hennes plan!! Då hon verkligen har förmågan att bemästra sina pysselkunskaper satte hon i gång och designande egna Pacman tavlor till sonen (som verkligen får mitt eget hjärta att smälta). En skrivbordhörna skapades och bra förvaring längst med långväggen sattes in, som ger en praktisk och snygg helhets bild.


Kollage: ©Isabella   bilder via: stylinghouse.


Vad vad din tanke med rummet?? 
Att få ett färgglatt, lekfullt pojkrum fyllt med bra förvaring och olika former av lekyta.

Hur gick ni till väga?? När rummet var länsat började vi med att måla samtliga väggar med ny vit färg. Därefter ritade, tejpande och målade vi det turkosa & limegröna. När det var dags för "inflyttning" inhandlades några nya möbler och en del gammalt flyttade in igen. Expedithyllan agerar till största del förvaring och tack vare att jag klädde in de tidigare transparenta backarna i svart dekorplast, blev det ett mer "städat" intryck. Piffandet har kommit allt eftersom ideérna har ploppat upp och som till slut gett detta resultat!

Blev det så som du hade förväntat dig??
De största förväntningarna vart den turkosa och limegröna väggen. Den blev precis så som jag ville ha den, om inte bättre. Jag är inte den personen som sätter mig ner och skissar, utan jag har mer eller mindre följt bilden/bilderna jag haft i huvudet och taget det lite allt eftersom.

Vad är eran favorit sak i rummet??
Tavlorna ovanför sängen som jag har pysslat ihop själv. Ju mer jag tittar på de, desto mer gillar jag de.

Vad är ni mest nöjd med??
Den annorlunda och färgglada väggen.

Om så här i efterhand, vad hade du velat gjort annorlunda??
Jag hade velat bygga en större kombinerad lek-, pyssel- och skrivbordsyta.

Vill du se fler bilder och pyssliga ider ifrån rummet?? kanske är du även nyfiken på att se hur Louise, hennes man och två barn har det i resterande av huset, då hittar du henne HÄR. Puss//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux