Pojkrummet - där super boy bor..

Gotham city och superhjälte tema blir det i dag här inne på Rusta upp. För när jag föll över dessa supercoola bilder i helgen blev jag knockad direkt utav rummets charm!! För hur inspirerande är inte dessa bilder här nedan!! Lägg ett extra öga på den lilla telefonkiosk postern och på hjälte tavlan med motiv utav rummets egna lille ägare. Vilken bedårande & rolig ide!! Eller vad säger du???
Bilder via: iammommahearmeroar.net

När jag har klickat mig runt på nätet är det mestadels i "mina ögon" flickrum som står i fokus vilket jag tycker är synd!!! Därför EFTERLYSER jag nu med eran hjälp fina och inspirerande bilder på just pojkrum/unisex rum!! Har du själv ett inspirerande rum som du vill tipsa om eller känner du någon som äger ett?? Tveka då inte att tipsa mig på
rustaupp@hotmail.com Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Knaada

POW, vad häftigt!WHAM vad jag också vill göra ett sånt rum!:)

2012-03-05 @ 12:19:55
URL: http://knaada.com
Postat av: Lina Lundberg

Ojojoj vilket fint rum, hade bara mina döttrar gillat detta så hade jag lätt kunnat köra batman på tjejer oxå, jätte fint juh! Kul att du ska ta upp lite snygga pojkrum! kram

2012-03-05 @ 12:36:34
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.com/
Postat av: Ann-Helen

Fasen va coolt! Dessa bilder sparas defintivt i min inspirationsbank om det nån gång skulle dyka upp en pojk i familjen!

2012-03-05 @ 12:48:08
URL: http://annhelen.blogg.se/
Postat av: Emma

Vaddå pojkrum och flickrum? En flicka kan väl lika gärna ha ett sådant rum som en pojk. Blir irriterad över vuxna människors envisa tjatande om vad som är flickigt och pojkigt. Det är väl inte ett barns kön som avgör vad de är intresserade och tycker om. Oftast är det vi vuxna som bestämmer, genom vårt sätt att socialisera in barnen, att ska bli det som anses vara flickigt eller pojkigt. Hade jag haft en pojk hade han fått traska runt i klänningar och tunikor med strumpbyxor för att det ser så himla skönt ut.

2012-03-05 @ 15:09:23
Postat av: Sofia - Lite om inredning

Coolt rum!! Theo är nöjd med sitt rum med borgtema. :)

Kram!!!

2012-03-05 @ 17:01:51
URL: http://liteominredning.com
Postat av: Emma W

Varför kallar du det där för pojkrum? Jag trodde att det där "tänket" skulle försvinna med oss 70- och 80-talister som blir föräldrar men tyvärr verkar det inte blir så.Min dotter skulle älska det där rummet! Inte för att hon är tjej ELLER kille. För att hon är ett BARN!!

2012-03-05 @ 20:45:32
Postat av: isa ( på rustaupp)

Svar till Emma:Jag kallar det pojkrum “just för att detta rum är precis det” ett pojkrum för det bor en liten busig kille i detta rummet. Hade det varit en flicka hade jag skrivit cool flickrum. Betoningen av vad som är pojkigt eller flickigt hör inte till frågan vi ser alla att detta är ett fantastiskt inspirerande barnrum. Min mening med dessa bilder var att visa ett inspirerande rum som i mina ögon passar lika bra för pojkar och flickor men som för en gångs skull var lite mer grabbigt en vad jag normalt sätt brukar visa upp. Det är alltid lika roande att läsa kommentarer från folk som inte kan läsa mellan raderna utan bara kör rakt på!!! Med vänlig hälsning isabella

2012-03-05 @ 21:36:19
URL: http://rustauppblogg.se
Postat av: Annika

Superfint. Gillade tavlorna :)

2012-03-06 @ 01:15:44
URL: http://avantgirl.blogg.se/
Postat av: andrea

Vilket rum, supersnyggt! Jag är så himla kluven i min smak att jag helst skulle vilja måla om och fixa minst ett par ggr i månaden. Inte för att jag inte trivs eller så, men för att jag har alldeles för få rum för att kunna skapa allt jag har i huvudet! Jag gillar för mkt helt enkelt!

2012-03-06 @ 13:10:51
Postat av: Teres

Jag har själv svårt att hitta inspiration till barnrum på nätet så jag blir så glad när jag får min dos här i din blogg. Men här är ett annat barnrum som jag gillar.

http://thompsonfamily.typepad.com/thompson_familylife/2012/03/an-adorable-shared-bedroom-in-the-netherlands.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DanielleThompson+%28DanielleThompson%29&utm_content=Google+Reader

2012-03-07 @ 15:15:23
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux