Fräscha upp balkongen..

Hej alla fina!! Hoppas att ni har haft en skön valborg och ledighet!! Det har varit ovanligt tyst ifrån mig under dessa dagar då vi har haft minst sagt fullt upp. Vi har nämligen satsat all energi på att färdigställa lägenheten under dessa fyra dagar. Allt ifrån köksrenoveringar till målning och fogning har gjorts. Jag tänkte börja med att visa er balkongen som var det sista som vi gjorde klart i går. Så här blev det..  
       Foto: © Isabella                              Klicka på dom små bilderna för att se dom i större format.

Den slitna trallen slipades av och laserades vit sen ställdes lite små saker ut för att visa upp att även en liten balkong kan berikas med en stor stolskönhet så som vågö. Jag är toppen nöjd med den enkal uppfräschningen för nu vill man gärna ta en kaffe där ute och njuta av solen tillslkillnad ifrån innan. Under dessa kommande dagar tänkte jag visa er vad vi har haft för oss i lägenheten så förbered er på ett bildregn där ifrån. Jag har varit lite hemlighets full dem sista veckorna när det gäller mycket, några av er som följer mitt liv genom facebook vet redan vad som väntar..
Till er som vet ber jag att behålla den hemligheten lite till.. ;) Puss// Isabella


Kommentarer
Postat av: Lisa

Har du nå bra tips på hur man kan göra balkongen mer "privat"? Jag har nämligen ganska bra insyn från både vägar och grannar..=)

2012-05-02 @ 15:12:02
URL: http://decemberlisa.blogg.se/
Postat av: Julia - inredning & sött

Supersnyggt men ett vitare golv!

2012-05-02 @ 19:35:57
URL: http://juliasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux