Ombyte förnöjer..

Lite ny färgkrydda i sovrummet skadar aldrig och i dag har dom vita sängkläderna som jag propsat så för att behålla i alla dessa år bytts ut. Jag har sedan jag flyttade hemifrån alltid haft vita handukar och sängkläder då jag har tyckt att det både är praktiskt när man ska tvätta och galet snyggt. Men vid det senaste Ikea besöket kunde jag inte längre stå emot alla färg karameller och slog där av till på ett bäddsätt med lite färg å grafiska inslag..När jag ändå var i farten med att städa ur och förnya lite i sovrummet passade jag även på att lyfta in det gröna trädet dit in. Allt detta i hopp om att Martin numera kommer hänga upp sina kläder där i stället för att kasta dom på golvet vid läggdags. Vi får se om jag lyckats lära en gammal hund att sitta nu tillslut!!! För detta har jag som sagt var kämpat med i många år nu för att försöka ändra på
(hitintills dock utan possitivt slut resultat)..
 


Foto: Isabella

Som ni kan se har även dom gamla vita rya mattorna kastats ut, ersatts med två orange randiga tyg mattor som jag hittade helt oanvända uppe på vinden. Om jag inte mins helt fel så fyndade jag dem på Ikea för ynka 10kr för ett år sedan eller två. Ibland är det helt otroligt att jag lyckas glömma bort vad jag har köpt, fast nu är det lite tur i oturen att gjorde det. För nu känns hela sovrummet nytt och fräscht tack vare det.. Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Jeanette♥

Jättefint:)

2012-05-15 @ 20:26:18
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/
Postat av: Sandra Eriksson

Super snyggt gumman!! Helt rätt val. Puss

2012-05-15 @ 20:30:37
Postat av: Susanne

Snyggt! Trädet blev ju pricken över i:et. Här hemma är det jag som ska försöka sluta slänga kläder på golvet. :P Krokar ska upp i sovrummet.Och hur har du kunnat glömma bort de där mattorna? Passar ju perfekt. Det måste ju vara som julafton att gå upp på din vind. ;)Kram!

2012-05-15 @ 20:37:10
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Johannis

Det där med kläder på golvet måste vara ett kroniskt problem bland män....Jag är lite nyfiken på hur ni gjorde med bänkskivan i Martins lägenhet? Vi har en helt ny bänkskiva här hemma, men den har fått en fläck av blekmedel :( Byta den känns sådär, så jag är lite nyfiken på hur ni gjorde med er?Tack för en suverän blogg!!!!!

2012-05-15 @ 22:12:08
Postat av: Sherlock

Vi har ca 40 krokar, i sovrummet, på sambons sida, mindre än en armslängd bort. Det hjälper... Inte. Egentligen så borde kläderna råka fastna på krokarna när han lägger dem på golvet.

Smutsförvaringen i garderoben vid fotändan är för långt bort. Han slänger jobbkläderna i sängen. Och smutstvätten och de andra på golvet.

Det hänger MASSA på krokarna dock.. För där hänger han upp varje gång jag tvingar honom att rensa sin sida..Hittar något ett säkert botemedel så säg till!

2012-05-16 @ 08:51:58
URL: http://waitmstar.blogspot.com/
Postat av: Fröken Gredelin

Så fint det blev! Undrar var man kan finna liknande "träd"?

2012-05-16 @ 11:42:19
URL: http://frokengredelin.blogspot.com/
Postat av: Yenny

Blir så mycket trevligare med färg!! :))

2012-05-17 @ 08:59:56
Postat av: Catta

Hej! Blir så inspirerad av din blogg. Måste fråga dig var ni köpt tapeten i sovrummet med de svarta träden. Just en sådan vill jag ha i vårt matrum som är lite väl vitt o kalt.

Ha dé gott!

2012-05-17 @ 14:23:08
Postat av: Maria

Det blev ju ett helt nytt rum! Det behövs inte alltid så mycket för att styla om helt!

2012-05-17 @ 22:52:17
URL: http://missredhead.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Vilket fint påslakanset, typiskt att det inte går att hitta nånstans:(

2012-09-09 @ 23:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux