Sommar..

I dag har det varit årets första riktiga sommar dag här hemma på gårdsvägen och premiär doppet i poolen har även det tagits. Här kommer nu några bilder i från våran dag här hemma..

Ellas leende har lyst lika starkt som solen hela dagen och hundarna har busat sig trötta på gräsmattan. Martin har solat en del och jag själv har mestadels suttit i skuggan under förmiddagen då jag är lite trötter i dag efter gårdagens ute kväll på stan med mina kusiner. Vi hade inte setts över en fika på närmare 20 år så det var mycket känslor i omlopp i mig, en hel del nerver i går. Kvällen var super trevlig på alla sätt och det var länge sedan som jag skrattade så gott.
I dag har vi som sagt var spenderat hela dagen ute och även badat Ester och Wilma för första gången. Efter att Ella hade badat klar i poolen vart det deras tur att inviga den. Wilma stört gillade vattnet och började plaska runt direkt!! Ester var där emot lite rädd för vattnet till en början men sen simmande hon runt en bra stund hon med och lekte med syrran sin. Martin schamponerade in dom små sötnosarna innan vi lyfte upp dom ur vattnet. Så nu luktar dom så gott och är så mjuka och lena i pälsen.


Sen vart det tid för mellis och efteråt fortsatte Ella att busa runt på gräsmattan och Martin lade sig ner för att sola. Men det lugnet blev inte långvarit för alla tre töserna gaddade ihop sig emot Martin och gick i attack med puss kallas. Jag kunde inte hålla mig för skratt då dom är så söta allihop!Foto: ©Isabella

På eftermiddagen tog vi sedan en spontan tur med färjan över till Ekerö. Så i dag har vi hunnit med att göra mycket men samtidigt inte gjort många knop. En helt underbar lördag för omväxlingsskull. I morgon är det visning på lägenheten så vi har lite att fixa med på förmiddagen. Gissa om vi börjar bli riktigt nervösa här hemma!! ;) Puss//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux