Vi vågar färg ute..

Vi har legat lite efter i tids schemat när det kommer till uteplatsen här hemma tack vare lägenhets försäljningen och allt. Nu när allt är över med försäljning har jag i stället tagit igen all den tiden som jag har missat. För i dag har det rensats ogräs, klippt gräset och spolat rent både trall och utemöbler!! Jag blir så glad av alla färglada inslag som vi har på baksidan att jag bara vill ha fler och fler nyanser!! :)

Jag har även gjort en liten ändring i möblemanget på trallen!! Det lilla runda docksta soffbordet (ifrån ikeas tidigare sortiment) har nu flyttat ifrån soffdelen och i stället blivit ett mellis, lunch bord för kidsen. Dom andra barnstolarna med hål i ryggen köpte jag på Timein.se för flera år sedan. (Förra sesången fanns dom även att få tag på via Åhlens men har nu utgått dock.) Jag köpte nu i dagarna tre nya stolar på k-rauta i stället för 59kr/st till det lilla bordet, en rosa, limegrön och en turkos blev det!! Så nu mera kan både stora och små äta bredvid varandra där ute och jag är tok nöjd.I soffdelen ska jag i stället ha mina två turkosa bord som jag köpte i våras och i kväll ska vi hämta hem det andra bordet och en massa andra saker ifrån lägenheten. Stringhyllan har även en blivit lite annorlunda än tidigare år. Då den har fått suttit kvar ute under hela vintern hade ett hyllplan blivit totalförstört så den fick flytta till tippen. Tre hyllor duger bra det med!!


Foto: Isabella

I morgon ska jag försöka hinna med att piffa till det lite med dynor och annat mys pys där ute. För på söndag kommer hela min syskonskara över tillsammans med mor min för att grilla lite och fira morsdag. Det ska bli så kul!! Men först är det god tid att börja tömma lägenheten på möbler, så det ska vi också försöka hinna med under kvällen.  Puss//Isabella

 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux