Nyckeln - till mitt hjärta..

Vi har haft en helt underbar helg som många utav er andra säkerligen också har haft hoppas jag!!
I lördags blev det schlagerkväll hemma hos Ellas gudmor. En liten minisemester kändes det som att vi fick genom att få komma ut på landet lite då dom bor i ett underbart stort hus i vagnhärad utanför trosa, mitt ute i sommar idyllen!!! Vi hade det super trevligt och helgen fortsatte även lika bra. Dagen efter väcktes jag av Ella som gav mig morsdag frukost på sängen med en ett litet paket, en liten ny ingravering på mitt halssmycke som jag hade önskat mig (tack martin)!!! I söndags kväll var även hela min syskonskara och lilla mammsen över här hemma på middag  och livet känns så underbart för en stund.Jag trycker därförr nu på den där berömda pausknappen nu åter igen här inne på bloggen. Då denna helgen som nu har varit fick mig att inse att jag behöver fler sådana dagar en stund nu framöver för att kunna bli frisk!! Det är lite för mycket just nu helt enkelt, ovanligt va?? Redan i morgon ska jag först ta i tur med lite mer tråkiga måsten så som ett besök för ultraljud utav mitt hjärta på S-hart center. Sedan blir det lugnt med läkarbesöken i några dagar tills nästa test ska utföras, så då tänkte jag även försöka passa på att trappa ner lite och njuta av solen en smula under dagtid och låta datorn vara helt avstängd.


                                       (klicka på dom små bilderna för större format.)  
                                Foto: © Isabella        Smyckesdesign: Saga of sweden.

 


Emellan lugnet som jag hoppas att finna nu en stund är vi både jag och Martinså ändå så illa tvungna att ta hand om fler måsten.. För vi har en lägenheten kvar som måste tömmas ut och ett radhuset som ska återställs till ett mer komplett beboligt hem igen (just nu önskar jag verkligen att jag var frisk och hade mer ork). Den 21 juni senast flyttar dom nya ägarna in i lägenheten så utflyttningen utav Martins och Ellas saker måste ske nu snart.
(Obs: är det någonting som ni önskas köpa där ifrån så skrik till.) Det är betydligt mer pyssel att flytta hem alla saker igen än att flytta ut dom, men med en ack så mycket trevligare känsla i magen dock.
Det var länge sedan jag kände mig så här kär och galen måste jag få skryta med!!! Men man ska ju hinna njuta ut av den kärleken också så nu tar jag några dagars semester för att umgås med mina två hjärtan. Vi ses om några dagar igen mina vänner tack för att ni finns och njut av solen nu!!! Puss//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux