Så här ser livet ut nu..

Vad är det som sker egentligen är det många som tänker i våran omgivning just nu. Lägenhets renoveringar, försäljning och två glada föräldrar till Ella som kämpar på tillsammans igen efter en djup svacka. Det är inget annat än vårat liv som rullar på.. Här kommer en uppdatering och många djupa ord som jag väntat med att skriva ut här inne på bloggen tills i dag. För nu är jag redo att förklara vad som händer i vårat liv. Mycket fokus har även lagts på ordet tillit, då det ordet har fått en helt ny grund och innebörd för mig. Här är min lilla historia om vad som har hänt dom sista månaderna...För många människor verkar det inte finnas något som är viktigare än tillit och jag var själv en sån som tänkte så i många år.
Vi lär oss om tillit hela tiden och särskilt när vi går igenom svårigheter prövas tilliten, min svåraste fas var när vi valde att flyttade isär som den verkligen sattes på prov i mig. Jag fick då tänka om och känna efter på riktigt vad jag vill med livet och Martin fick göra lika så. Vi bearbetade tiden efter separationen på olika sätt han och jag men ändå gick våra vägar åt samma håll vilket gör mig full av glädje i dag.. Jag gick i samtalsterapi samtidigt som jag påbörjade en fysiks utredning efter egen begäran på varför jag mådde så som gjorde. Det var då jag även fick den där skit stämpeln utbränd!! Mitt vanliga levnadssätt fungerade inte längre, jag hade hört från många vänner, ifrån läsare och framförallt ifrån Martin att jag skulle tagga ner tempot innan det var för sent. Men den där väggen som alla pratade om ”skulle jag aldrig springa in i” för jag hade med kontroll än så över mig själv tyckte jag. Renoveringar, bloggande, heltids jobb, reportage och allt annat som jag tagit mig an var ju bara små potatis för mig. Jag klarade ju det galant, visst var jag helt slutkörd på kvällarna men det gick ju. Eller hur var det nu??

Tji fick jag för jag var ju redan där mitt i den där väggen som alla hade varnat mig för.. Jag hade själv byggt upp en mur hård som sten och jag pangade rakt in i den. Under dessa tre månader som har varit har jag gått ifrån samtals terapi till läkarbesök och blodprovstagningar i ett. Separationen och min nya vardagssituation gjorde inte livet mycket lättare heller och alla läkarbesök hit å dit knäckte mig nästan. Ja, till och med den biten med att söka läkarhjälpen blev stundtals för jobbig för mig och jag ville bara sova, sluta behöva leta svar på varför jag mådde så dåligt. Det var ett klokt beslut som jag tog då genom att pausa allt för några dagar och slippa alla undersökningar!! De jag behövde var nämligen att sova, slippa fundera och känna nåt över huvudtaget. Under denna tiden hände det även någonting med mig till de positiva. Jag fick en större insikt och djupare kännedom om och i mig själv på hur jag vill leva mitt liv. Jag hade bytit ihop helt av tanken av att inte få träffa Ella så mycket som jag ville, grävt ner mig i att livet inte blev så som jag hade planerat att de skulle bli att jag själv höll på att få mig ner i djupet.   

Men en morgon kände jag bara att nu får det vara nog.. Jag orkar inte vara ledsen längre och vill få tillbaka min gnista.
Martin hade kämpat med att försökt få in i mitt huvud i flera veckor att allt löser sig med tiden de här är inte slutet du kommer må bättre snart hjärtat. Vi träffades en hel del under denna perioden han och jag precis så som varje vecka efter att vi köpt lägenhet. Men just den här dagen kände jag att nej nu kan vi inte ha den där kontakten längre genom att leva familjeliv på två håll och lossas som att allt är bra ändå mellan oss två och ändå ses så ofta fast inte vara ett par. Så jag gjorde nåt som är helt emot mina egna principer jag bröt kontakten med Martin totalt för en tid, för att bara kunna fokusera på mig själv!!

Jag gav mig själv andrum för första gången på väldigt länge och jag fick samtidigt den konstlade vardagen med Ella att flyta på kalas bra. Det stärkte mig som person otroilgt mycket och fick mitt självförtronde att växa en liten bit!! Jag satte upp nya mål i små steg, på hur mitt liv skulle formas om på nytt. Jag började må lite lite bättre igen men alla terapi samtal och läkarbesök tryckte mig fortfarande. Läkarbesöken kunde jag inte undvika för dem medicinska frågorna kan jag inte finna svaret på själv. Nästa vecka ska jag efter utredning och remiss få träffa hjärtläkaren på stockholm heartcenter (kanske kan dom då komma underfund med varför jag svimmar av hela tiden och varför mitt blodtryck är så lågt.) Men jag slutade här med upp att gå till psykologen ett dumt beslut tyckte många av mina närstående, fast jag kände att det var mitt val och det bästa jag kunde göra.


För vi kan gå terapikurs efter terapikurs och gräva upp sår, men om det inte leder till en större tillit i oss själva, vad är då vitsen frågade jag till slut mig själv?
Allt sitter ju inom mig och det är bara jag som kan ändra den biten för att må bra. Jag hade nu fått en hjälpande hand på vägen via terapin så här långt fast den stora biten måste jag fixa själv.. Jag fungerar nämligen som så många andra av er där ute jag var så beroende av tilliten att ha någon där, att mitt liv stannade upp när jag inte längre hade det. För många människor precis så som för mig verkar det inte finnas något som är viktigare än tillit. Jag fann mycket ny styrka i en jättebra bok som handlade om just tillit. Det stod mycket bra saker i den om hur tilliten påverkar oss alla!! Vi lär oss ju om tillit hela tiden i livet och särskilt när vi går igenom svårigheter prövas tilliten extra hårt. Den prövas även i den kärlek vi känner till oss själva och i djupet av den närhet vi upplever med människorna runt omkring oss.

Jag började sortera ut mina egna begrepp och försökte med all min sista ork att hitta tilliten i mig själv och inte i anda denna gången. För verklig tillit är den i oss själva som även hjälper oss att börja välkomna besvikelser och frustration så som även möjligheter att fördjupas med den, låta den växa och mogna. Den där meningen låter väldigt formell och vuxen, men jag känner mig faktisk precis så ”mognare” och mer ”tillfreds med mig själv”!! Efter att ha läst klart boken började jag rannsaka mig själv ordenligt och släppte samtidigt garden emot Martin totalt. För i stället för att vara ledsen över nåt som jag själv kan förändra så valde jag glädje!! Vi började efter det även träffas igen jag och Martin på ett nytt sätt, vi pratade massor i flera dagar och allt kändes tillskillnad ifrån förr ”så lättsamt”..
Det jag inte viste var även att under tiden som jag gick igenom min egen lilla process så gick Martin även igenom sitt livs största tankeställare. Han hade tänkt och känt efter massor på hur han vill leva sitt liv också. Han hade mått skit och jobbat mycket med sig själv han med. Martin var nu även fast besluten om att han inte ville leva sitt liv utan mig, var beredd att kämpa in i det sista för att nå hans mål genom att få det här att fungera igen och överbevisa för mig att det är mig han vill ha. Han vet att jag inte riktigt litar på dom orden än men jag har även belutat mig för att inte dömma honom. För han har verkligen utvecklats under den här tiden och det viktigaste av alltför mig är att han har börjat prata och öppna upp sig. Det är jätte stort för mig, för han har aldrig varit sådan som pratar om känslor. Martin förstår själv inte i dagsläget varför han ville testa på att bo själv och hur han vågade riskera allt som var, när hans liv och hjärta fanns kvar med oss. I dag kallar han sitt eget betende för pinsamt och säger till dom som frågar: - att det är så att man skäms över sina val.

Jag ser det dock inte så i dag!! Trots att jag har varit så arg och besviken så ser jag ändå att detta har varit nyttigt för oss båda. För genom att vi tog chansen i rätt tid att reda ut våra egna tankar på två olika håll och gav oss tiden till att känna efter möttes vi tillslut bredvid varandra på samma sida vägen. Vilket troligtvis inte hade hänt om vi inte hade flyttat i sär. Vi fortsatte att träffas och gjorde mycket saker utanför hemmet som familj igen med en ny insikt att vi tar det lungt och stressar inte på någonting. Vi satte även upp nya tydligt beskrivna mål tillsammans och en av dom viktigaste punkterna är att visa vad man känner, inte låte den andra gissa ut det och framför allt att stressa ner!! För all vardlig stress kan förinta även dom bästa utav världar.


Många vänner och familjemedlemmar har sagt till oss, ååå så onödigt med lägenhets köpet och allt jobb som ni har lagt ner på den. Även många utav er läsare kanske också tänker så. Till alla er som har dom tankar säger jag samma sak som jag sagt tidigare under veckan:
Vist suger det även för oss att vi har lagt ner så många timmar där om man ser det så!!! Men det har bara varit materiella ting och nu kanske vi till och med går plus rent ekonomiskt dessutom tackvare försäljning. Om inte annat så har vi givit oss möjligheten att vinna tid till att känna efter i oss själv vad vi ville få ut av livet. Vänt blad, hittat ett band gentemot varandra och i oss själva som vi inte hade funnit igen annars. Det var ju ändå de som var våran plan ifrån början!! Att inte ge upp eller heller stå kvar där och titta på medans förhållandet blev sämre. Vi har haft våran första kris efter 11 år som par och det blev än stor en kan man vell summera det hela med, en lärdom för livet. Vi har nu funnit glädjen i varandra på nytt och hitta ett sätt att få känslorna att knoppa upp igen!! För än så länge är den inte blomstrande men vi båda är lyckligare än på väldigt länge!! Vi ser även varandra med helt öppna ögon nu och det är de långt ifrån alla par som gör, men vi är heller inte som alla andra.. ;)
Hur har vi löst det med hela Ella under denna separation som varit??  Jag känner inte att jag behöver förklara mig men vill ändå berätta hur vi har gjort för kanske kan det hjälpa andra.. Ella har bott i radhuset sedan dag ett och aldrig sovit i lägenheten under denna prövotid som varit mellan mig och Martin på snart 8 månader nu. Dels för att vi inte har velat göra henne förvirrad  i fall att vi skulle bo i hop igen och även för att mitt hjärta inte har klarat av att varit utan henne. Martin har varit här hemma efter jobbet mycket och delat kvällarna med henne och även kommit hit på morgonen stundtals för att väcka Ella och ta henne till dagis.

Ella har dock vetat om att det är pappas lägenhet och att han sover där. Hon har lekt där i sitt rum när vi båda har varit där tillsammans och även själv med Martin på dagarna när jag har behövt få andas lite. Ella vet även  om att lägenheten nu snart ska säljas och hon har busat runt där inne medans vi har renoverat klart och hjälpt oss. Vi har gemensamt förklarat att lägenheten ska säljas och vist kom då frågan ifrån henne: - Varför då?? Men det säger hon om allt då hon är så nyfiken utav sig. Martin förklarade att någon annan familj skulle köpa lägenheten och att alla hennes leksaker skulle få flytta hem till hennes två rum i radhuset. Ella blev jätte glad över att hon skulle få ta hem alla sakerna till hennes rum. För eftersom att hon inte har bott i lägenheten har hon bara sett det rummet som en lekplats i våran tro precis som vilken som hällst. Så det var inte ens en reaktion på varför vi skulle bo ihop igen, då den biten inte belastade henne (för hon har ju inte vetat om något annat..)

Ella är tre år gammal och vist förstår hon mycket men hon har nog aldrig fått grepp om vad som egentligen har skett då allt har varit som vanlig för henne. Men vist har även hon stundtals varit ledsen och då oftast när hon har lyckats sett mig ledsen. Men det är ju en del av livet och Ella behöver också få vara ledsen i bland!! Jag tror även att den ångest som man själv känner som förälder i sådan här lägen för sina barn bara skapar ett dåligare samvete i en själv som inte gör det hela mycket bättre.. Man måstehelt enkelt inse att man inte kan skydda dom små eller sig själv för allt!! 


 
Foto:© Isabella                                              Bilder i från: fjärilshuset och hagaparken.

Skulle någon fråga mig som själv har det tufft i sitt förhållande om det är värt att flytta isär för en tid. Så är mitt svar utan tveka gör det om det känns rätt och ni har möjligheten till det!! För är det meningen att det ska vara ni två så kommer era sinnen och hjärtan hitta den rätta vägen tillbaka. Men du måste även var berädd på och i sådant fall även kunna acceptera att det lika väl kan gå åt motsatt håll. Vara berädd att kämpa och framför allt vara öppen emot dig själv och din parten. Sluta älta gamalt groll och våga göra det mest skrämmande i livet. Att ta dagarna så som dom kommer och släppa kontrollen!! Vi har mycket att jobba på både jag och Martin för att få det riktigt bra. Men just nu känner jag mig nästintill nykär och det var många år sedan den känslan fanns i min mage. Den här gången tänker jag njuta av den till fullo och vårda den ömt, så länge jag kan och jag tror inte att jag blir ensam om att försöka hålla den känslan vid liv här hemma… ;)

Trevlig helg på er mina vänner!!! Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Victoria - Elvira Spekulerar

Åh, fina fina Isabella. Du anar inte hur mycket den här texten berör..Stort lycka till med er nystart tillsammans, det kommer att bli så bra.Tusen kramar//Victoria

2012-05-04 @ 10:23:32
URL: http://www.elviraspekulerar.se
Postat av: Emma

Är glad för er skull att ni funnit tillbaka till varandra. Sitter här med tårar i ögonen efter att läst om er resa. Du är stark som delar med dig! Tror inte heller att eran fina flicka tagit skada. Har själv en liten tjej som snart fyller tre och de förstår mycket men ändå inte. Tror att barn klarar förändringar och kriser bättre än vad vi vuxna kanske tror.Kramar till dig!

/Emma

2012-05-04 @ 10:44:54
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Kusinen

Underbara vackra kusin.

Du är så stark som delar med dig av detta och ni som familj är starka som har tagit er igenom detta och står stabilare på andra sidan.Har alltid kännt i magen att du och Martin skulle hitta tillbaka till varandra.Ta hand om er nu och ta hand om DIG mitt hjärta!PÖSS

2012-05-04 @ 11:08:18
URL: http://www.varmdomorsan.se
Postat av: Postadress Torslanda

Vilken resa ni har haft. Det glädjer mig att ni hittat tillbaka till varandra. Jag tror inte att Ella tagit minsta skada av separationen. Hon verkar vara en positiv och fin tjej!

2012-05-04 @ 11:41:22
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: Micke

Tycker din blogg är fruktansvärt bra, du och jag har i princip exakt samma smak och syn på saker och ting. Härligt att du mår bättre och att det är bra med familjen igen. Kram M

2012-05-04 @ 12:52:47
Postat av: Anna

Du är otrolig vännen! Vilken styrka du har som delar med dig av din och er berättelse. Jag tycker att ni verkar ha löst de senaste månaderna fint för er lilla underbaring. Det gläder mig mycket att ni hittat tillbaka till varandra och den nykära känslan. Skönt att höra att även du mår bättre! Den berömda väggen är inte att leka med.Sköt om er och njut av helgen! KRAMAR I MASSOR

2012-05-04 @ 13:02:10
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Mormorsglamour

Fina du! Vad härligt att höra att ni hittat tillbaka till varandra.

I vanliga fall brukar jag inte läsa texter på bloggar, utan mest titta på bilder. Men dina texter är så underbara att läsa, för de är så genuint ärliga. Sköt om dig nu

Kram

2012-05-04 @ 14:16:30
URL: http://afnord.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Sötaste Isa!!Du kan verkligen skriva så rörande inlägg!! Eran resa har varit otrolig och jag känner så igen mig i mycket. Jag kan dock inte slutas att förvånas över hur klok du är i så unga år och hur fin mamma du är. Martin är en mycket fin pojke, pappa också.Det är med glädje i hjärtat som jag önskar er två stort lycka till!!Kramar Anna-Lena

2012-05-04 @ 14:35:03
Postat av: Kristina

Måste säga jag blir så rörd av denna text! Jag och min sambo hade oxå en kris då vår dotter var 1,5 år och vi valde oxå att flytta isär. På dennna tid vägrade jag total kontakt en tid, och vi pratades mest vid då han hämtade/lämnade dottern.. till slut blev samtalen längre, och han stannade efter att han fört tillbaka dottern hans helger.. efter ett halvår började vi ses allt mer, och ett år senare bodde vi ihop igen... många är de som varit skeptiska och funderat om vi alls tänkt igenom saken eftersom vardagen ändå kommer på förr eller senare igen..men hade vi inte haft denna period hade vi aldrig fått det såsom vi har det nu. Idag bor vi ihop i huset han köpte då vi nyss börjat på nya kula.. vi håller som bäst på att renovera det tillsammans och planerar syskon till vår dotter.. tyvärr hade vi ett MF för snart tre månader sen, men vi tar det som det kommer. :) Stort lycka till åt er och jag kommer fortsätta trilla in här på din blogg för jag har läst den ett tag nu och fått så mycket inspiration. Så mycket att jag blev tvungen att lägga samma tapet i vårt sovrum precis som ni har det. I love it!! Svart, vitt och turkosa acentfärger kör vi här :) Men som sagt; Lycka till! Känner så igen mig :)

2012-05-04 @ 16:05:11
Postat av: Louise

2012-05-04 @ 20:17:12
Postat av: Annika

Så härligt för er!! All lycka :)

2012-05-04 @ 20:19:21
URL: http://avantgirl.blogg.se/
Postat av: pysseliten

Härligt att läsa verklien kanonfint skrivet .Skönt att du inte ger upp ,många gör det för ofta .Kram och ha en bra helg och ps glöm inye att ta dagen som den kommer !

2012-05-04 @ 20:44:19
Postat av: Beatrice

Glad för din skull att du känner att det börjar lätta, du har kämpat otroligt mycket!Jag och min kille separerade och bröt kontakten ett tag (ca ½år), men hittade tillbaka till varandra igen, efter att ha bott särbo i ca 2 år flyttade vi ihop igen och är numera förlovade. Att vi flyttade isär, bröt kontakten har varit positivt för vårat förhållande, känner oss mer säkra på att vi "vill det här".Väldigt rörande inlägg och bra skrivet! Du har en otroligt inspirerade blogg, och du uppdaterar alldeles lagom mycket, det ska inte bli ett måste för då är det inte roligt, och det är ju klart att man vill ha kul med det man pysslar med :)Lycka till med försäljningen!Kram <3

2012-05-04 @ 22:01:07
URL: http://beawall.blogg.se/
Postat av: jessica

Du skall bara veta vad denna texten berör mig....tack snälla för att du delar med dig. Får mig att känna mig mindre ensam....Stor kram

2012-05-04 @ 22:29:38
URL: http://jessicaochlivet.blogspot.com
Postat av: sabine

Va härligt att allt blir bra till slut, eller bättre! All lyckoönskningnar till er! Jättefint skrivet. Håller med Jessica ovan.

2012-05-05 @ 00:31:10
URL: http://nejtis.blogg.se/
Postat av: elin

Jättefint skrivet och stark berättelse.

Och ytterligare ett bevis på att allt ordnar sig, om man bara ger det lite tid... ofta iallafall!

2012-05-05 @ 10:21:22
URL: http://mensnallamamma.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Så roligt att ni hittat tillbaka till varandra!

2012-05-05 @ 11:12:31
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Camilla E

Tycker din blogg är så fruktansvärt bra och jag vill tacka dig för att delar med dig av eran vardag!Fina Isa du ska veta att jag finner dig så stark att jag tappar andan. Jag blir så glad när jag kikar in här och får läsa att ni har funnit en väg tillbaka!! Ni är så fina i hop och är så mån om eran dotter det råder ingen tvekan om detta. Ta nu en dag i taget och njut av stunden. Jag tror på er!Stort lycka till näsa vecka med läkarbesöket, jag håller tummarna. Stor kram

2012-05-05 @ 12:57:45
Postat av: Fröken Gredelin

En helt fantastiskt varm och ärlig berättelse! Tack! Jag känner er inte men förstår att ni är starka och kloka människor och underbara föräldrar till er lilla tjej. Önskar er all lycka till med ert "nya" liv!!

2012-05-05 @ 13:20:02
URL: http://frokengredelin.blogspot.com/
Postat av: Malin

Så härligt för er och vilken glädjande och rörande läsning. All lycka till er, det här kommer bli bra!! :)

Kramiz

2012-05-05 @ 19:34:43
Postat av: Carolina

Härligt att höra att ni hittat tillbaka till varandra! Njut av kärleken! :-)

2012-05-05 @ 21:27:58
Postat av: Liw - gravid

modigt av dig att dela med dig av allt detta!

2012-05-06 @ 20:09:55
URL: http://finalyan.blogg.se/
Postat av: MammaLivet på Landet

Jag har tårar i ögonen, jätte fint skrivet och så vackert av dig att dela med dig så fint, så ärligt och öppet. Tror absolut att det kan hjälpa många som är i samma tankar. Ta hand om er och lycka till! Ni kommer absolut att klara detta! Kramar i massor LINA

2012-05-06 @ 21:36:16
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Ååå så underbart att höra att ni har funnit tillbaka till varandra och att du mår bättre! Jag tycker att ni gjorde klokt i att flytta isär för att känna efter. Ni verkade ändå hela tiden ha tankar på att jobba för att försöka hitta tillbaka tillvarandra om det kändes rätt. Det känns som alldeles för många ger upp för lätt idag och separerar utan att ta det i steg och känna efter om det ändå kan funka, speciellt om man har barn ihop. Det känns också som om många låter det gå för långt innan man tar tag i det och dåme det kanske för sent att hitta tillbaka.

Jag tror o hoppas att ni kommer få en lång och fin framtid tillsammans och jag hoppas att du blir fullt frisk och även att ni lyckas få ett litet syskon till Ella så småningom.

Allt gott och lycka till med allt, kram!

2012-05-06 @ 22:15:40
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Anna G

Åh, du är inte bara en hejjare på inredning, du är suverän på att skriva! Och det största-underbart att höra att ni hittat tillbaka till varandra, även om det var en jobbig process på vägen dit! Stort lycka till! Kramar

2012-05-07 @ 19:25:51
URL: http://dorisfunderar.blogspot.com
Postat av: jaana

Vi,samma här...Bodde i sär 1år,gick igenom och nu en gosse på 3 mån,tillsammans igen...Lämnat allt bakom oss..för att satts framåt.Kram

Ps Kämpa på <3

2012-05-07 @ 19:26:00
URL: http://minvarldjaana.blogg.se/
Postat av: Teres

Vilket djupt och personligt inlägg som verkigen berör. Man blir alldeles varm i själen när man läser er historia och hur ni hittat tillbaka till varandra. Önskar er varmt lycka till med försäljningen och ert nya gemensamma liv.Känner mycket väl igen mej i det du skriver om stress och utbrändhet. Har (och befinner mej delvis fortfarande där). Själv trodde jag också att det händer inte mej, jag fixar det här och hade svårt att säga nej eller bromsa. Jag sprudlade ju av energi och var ambitiös och ville så otroligt mycket. Å där har jag lärt mej genom åren jag varit sjuk att det är inget fel i det. Det är ju saker som jag mår bra av att göra. Problemet ligger snarare i att jag aldrig avsatte tid till återhämtning, vilket i sin tur gjorde att jag fick en svår utmattningsdepression. Så mitt råd till dej är att gör det du tycker om och det som ger dej energi. Men se till att även avsätta tid till att göra "ingenting" och få många o bra timmars sömn.

2012-05-07 @ 23:57:02
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com
Postat av: jenny ~ house of jenny

Gumman... Jag är så glad för er skull. Att ni har hittat tillbaka till varandra. Och för Sötaste Ella oxå såklart! Jag tycker ni har ghort helt rätt med seperationen och ert sätt att tackla allt detta.Kramar i massor!2012-05-10 @ 08:51:55
URL: http://www.houseofjenny.se
Postat av: S.

Den här posten berör verkligen! Lycka till med allt framöver!Förresten, vad var det för bok om tillit du läste? Jag blev nyfiken =)

2012-05-10 @ 12:50:39
Postat av: Yenny

Tåras i ögonen, vad fint och ärligt skrivet! Och i efterhand såhär, när allt fick ett lyckat slut, så var det ju kanske "bra" att Martin tog beslutet att bo själv, än att han/ni skulle må dåligt och sen kanske separera på dåliga omständigheter? Nu fick alla en tankepaus, och känna sig för och var roligt att ni fått ny insikt och nu kan uppskatta och glädjas över varandra på ett helt nytt sätt. Att vara utbränd är ingen hit, min mamma var det en sväng och jag försöker att inte komma i samma fotspår... Är så glad för eran skull, sköt om er! många kramar

2012-05-12 @ 12:14:51
URL: http://yennyahlin.blogg.se/
Postat av: Cia

Livet blir aldrig som man tänkt sig, men det brukar på något vis alltid bli bättre. Lycka till med allt! Och du behöver inte förklara dig över hur ni gjorde med Ella, självklart har ni gjort ert yttersta och självklart är ni de bästa föräldrarna Ella kan tänka sig! Kram!!

2012-05-13 @ 08:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux