By by baby wall...

I går gick vi mot ljusare tider här hemma och satte upp ljusslingor i alla tänkbara små vrår. I dag har vi fortsatt med det pyssel temat på övervåningen och nu har även Ellas två rum fått sig lite mysig julbelysning. Hennes lyktstolpe har lindats in med glittrande älvstoft och stegen som leder upp till borgen har fått sig ett mer svävande utförande med hjälp av en vit ljusslinga ifrån jobbet!! Dessvärre var våran prinsessa så fruktansvärt trött nu i kväll och somnade innan klockan han slå sju, så jag han inte med att ta några nya belysnings bilder. I stället tänkte jag passa på att visa er lite nytagna bilder på Ellas nya sagovägg inuti borgrummet!!

 
 
 

För i dag fick jag äntligen tummen ur till att plocka bort alla Ellas bebis saker som suttit kvar på den väggen allt för länge nu. Jag tillät dock dom små hundrumporna att snällt få sitta kvar där dom satt för dom är superbra till att förvara alla halsband och små saker på. När jag var klar med bortplockningen spacklade Martin snabbt igen alla spikhål och skruvande sedan upp dom tre nyinköpta tavellisterna. Jag ville nämligen få upp alla dom kvarvarande böckerna som legat gömda uppe på vinden. Det var en hel del ärvda böcker från när jag var liten som kom fram ur gömmorna och det ska blir riktigt kul att se vad Ella tycker om mammas gamla favoritböcker. Kanske hittar även hon en ny favorit!!

 
              
     Foto: Isabella   
 
 

Jag är verkligen jätte nöjd med den nya väggen för nu känns inte rummet lika rörigt längre utan mer harmoniskt. Även Ellas favorittapet kom fram på ett mycket bättre sätt nu än innan och det känns verkligen som att det där lilla lilla extra som rummet behövde faktiskt föll på plats där inne i dag. Om du vill ha en snabb tillbakablick på hur det såg ut innan så titta HÄR.. Puss//Isabella

 

Kommentarer
Postat av: stephanie

Superfint!

2012-11-19 @ 03:49:09
URL: http://stephaniesbilder.blogg.se
Postat av: Anna

Helt sagolikt fint!!

2012-11-21 @ 11:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux