Cirkus

Allt fler och fler cirkusbilder har samlats på hög i mina bildmappar här på datorn då vi redan har börjat att små planera Ellas kommande fyra års kalas. Det första jag tänker på när jag hör ordet cirkus är akrobatik, lek, skratt och oreda!! Vad passar då inte bättre än att ha just cirkus som tema på kalaset!? Vad tänker du själv på när du hör ordet cirkus??

 
 
Vi har redan inhandlat några papperspåsar till fiskdammen som har det där klassiska popcorntrycket på framsidan. Jag har en klar bild framför mig på hur jag ska pysslaupp detta kalas så att det blir enkelt, lekfullt och minnesvärt. Dock är det långt tid kvar tills januari månad då prinsessan fyller år så jag har gott om tid på mig att klura vidare!! Har du själv några bra cirkus kalastips att bjuda på, så tipsa mig gärna!!
Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: L

Åh vad roligt det låter :) får mig att minnas tillbaka på när jag var liten och alla kalas jag hade. Dock inget cirkus kalas men jag lovar att dela med mig om jag hittar några tips på det! Lycka till

Kram Lili (tidigare living.webblogg.se)

2012-11-22 @ 06:44:28
URL: http://frokenfilmberg.blogg.se
Postat av: Frida

Låter perfekt!

2012-11-22 @ 09:55:26
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Katja

Vad kul! Att det är trendigt och väldigt inne med cirkus-tema nu gör ju inte säken sämre. Om det är något du behöver köpa så lär det ju vara ganska enkelt att hitta. ;)
Tror jag också kommer köra Cirkus-tema på min dotter Adeles 1-årsdag. Det är ju så festligt! :D

2012-11-22 @ 11:01:34
URL: http://katjath.wordpress.com
Postat av: pysseliten

trollkonster tänker jag på det gilla mina grabbar minns jag :)Så låt Martin trolla ;)) Det brukar ju ni annars kunna göra med det mesta hemma hos er .kram

2012-11-22 @ 15:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux