Det blir inte alltid så som har tänkt sig..

Den här biten med att få ta dagen lite så som den kommer är inte riktigt den verklighets drömmen som slår in.. Helgen började helt underbart bra med ett efterlängtat besök till naturhistoriska riksmuseet tillsammans med Ella och Lova. Det såg ut som att den här helgen skulle bli exakt så lugn och spontan som vi ville att den skulle bli och där familjetid stod högst upp på agendan. Det där underbara lugnet höll i sig nästan hela helgen tills att sedan under söndagen förvandlas till en ren mardröm..

 
Kollage: Isabella
 

Ella vaknade flera ggr under natten och några timmar senare var kräksjukan ett faktum. Sedan dess har det  tvättats minst ett tretiotal maskiner och även serverat blåbärsoppa för fulla muggar!! Martin är också dålig, jag själv har klarat mig förvånansvärt bra hitintills (peppar peppar). Om ni undrar varför det är så tyst här på bloggen så vet ni nu varför.. Puss// Isabella


Kommentarer
Postat av: Linda

Vet precis hur det är...Noah fick om sin magsjuka och smittade även mig. Roligare kan man ha nu innan jul. Hoppas ni kryar på er snart!

2012-11-29 @ 22:28:25
URL: http://snurrepin.bloggspot.com
Postat av: Sandra Eriksson

Stor kram till er!!!

2012-12-01 @ 15:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux