Hylla att växa med..

Nu har jag tagit lite nya bilder på Ellas nya stringbokhylla. Jag gillade den förra tv bänken ifrån Ikea jätte mycket, fast nu måste vi  blicka framåt och börja inse att våran lilla tjej här hemma inte är så liten längre. Ella behöver få en egen skrivbordsdel där känslan att få vara kreativ kan flöda helt fritt och en extra yta för alla leksaker som används dagligen.

 
 

Hyllplanet där Ellas pippihus står i dagsläget ska inom kort plockas bort och i stället bytas ut mot ett djupare skrivbordshyllplan, till det ska en Charles Eames dsw stol köpas till. Hela stringhyllan ska även byggas på i bredd med ytterligare en vit gavel och fler nya hyllplan. Det är precis på millimetern att vi får in ytterligare en hylla där bredvid (till min stora glädje) utan att dörren slår i..

 
       
    
     Foto: Isabella
 

Bakom dörren hänger Ellas alla maskerad kläder, klänningar uppradade och i korgarna har hon alla sina accessoarer. Detta är en förvaringslösning som jag är extra nöjd med!! I dagsläget leker hon nämligen med alla klänningar dagligen så dom behöver vara lätt tillgängliga. Det blev även betydligt mycket ljusare och luftigare i hennes lilla rum nu när stringhyllan kom på plats!! Så vi är riktigt nöjda alla tre. Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Elin Johansson

Så fint att man blir grönt av avund, lyckos Ella!!
Kramiz

2012-11-01 @ 17:57:26
Postat av: Anna

Hej Isa!!

Åhh.. jätte fint blev det med nya hyllan!! vart har du köpt sängkläderna?? Ella har så fina rum.

Kram

2012-11-01 @ 18:00:35
Postat av: Emma

Super fint!!!

2012-11-01 @ 19:15:40
Postat av: Malin

Vilket underbart rum. Det kan hända att jag "snor" några idéer :)

/Malin

2012-11-02 @ 08:18:48
URL: http://annamalinska.blogspot.com
Postat av: Clara sander

Hej!

Vilket fint rum Ella har och snyggt med stringhyllan! Vart kan man köpa den fina tapeten??

Kram/ clara

2012-11-02 @ 20:17:10
Postat av: Mia A

Jag älskar hela Ellas rum och nya hyllan passade in som en smäck!! Jätte fint!! Kram

2012-11-03 @ 11:15:33
Postat av: Marlene Zufic, Mamma till Antonio

Antonio har lika tapet som Ella också!! Funderar om jag ska härma dig med väggen där ovanför sängen. Att sätta Ballongtavlorna där.

Hoppas du mår bättre. Har inte läst din blogg på några dagar då min iphone är inne på lagning, och vid datorn blir det inte så mycket tid över till bloggläsning.

Såg på roomstyle att många frågat om Ellas robotar i sängen, vart de kommer ifrån, men du hade inte svarat. Är de hemmasydda eller köpta?

Fick du dina färgpaket sålda på bloggen och Blocket?

Lycka till i vardagen
Kram // Marlene

Svar: Hej kul att se dig här inne!!
Ja jag såg det jätte fint med hyllan med ifrån jysk till också. :) Antonios rum är jätte fint och helt i min smak!!! ;)

Jag är sällan inne på styleroom nu för tiden, så har inet sett dom kommentarerna. Robottarna kommer ifrån cittygross som vi köpte för flera år sedan nu. jag har letat efter fler företag som säljer dom men inet lyckas. Det fanns en webb sida som började på j eller y för en tid sedan där jag fann Ellas prickiga och senaste robott. (Har mer info om det i nya inköp här på bloggen.)
Dock har dom inte kvar den där nu heller. :(

Japp alla paketen i färg är sålda utom det gröna för de paketet åkte iväg till en killkompis i stället. Hoppas du får en toppen bra vecka!!

Kram Isabella

2012-11-05 @ 19:32:11
URL: http://marlenezufic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux