Vinnaren av ett presentkort ifrån mr perswall är..

I dag är det god tid att kora vinnaren i barntapetstävlingen som jag har fått äran att ha i samarbete med Mr Perswall. Det var verkligen jättemånga intressanta, kreativa och fantasifulla svar och ider som ni lämnat in!!! Efter lång övervägning har nu Mr Perswall redaktionen valt ut sin vinnare!! Så vi säger nu ett stort grattis till…

 
 
 
Mickes svar och motevering:
 
1. My Village
2. " Som barnrums-tapetdesigner för en dag skulle jag satsa på lekfullhet och färg. Och något som kan integrera med barnens lek ute på golvet. Här finns oändliga möjligheter.
Tänk foto-tapet, Mr Perswall har några stycken där dom förmedlar känslan att man är "mitt i" motivet.
Tänk ett gammalt Tivoli tidigt 1900-tal på kvällen med karuseller, popcornmaskiner och härligt färgglada retroskyltar. Du får lekfullhet, färg och kan även integrera med leken på golvet genom att kanske bygga din egna karusell eller åkattraktion. Bygga biljettkassa eller sälja popcorn och sockervadd."
 

Om du mailar mig din e-mail adress till rustaupp@hotmail.com så ser jag till så att ditt presentkort leveras till dig inom kort!! Grattis återigen till den fina vinsten och tack för att du delade med dig utav dina kreativa idèr!!


Stort tack till "Mr perswall" som sponsrade med vinsten, till alla er andra som var med och tävlade!!


Kommentarer
Postat av: Micke

Jag tackar då ödmjukast! Vad kul!!!!!

2012-11-30 @ 23:01:14
Postat av: Jonathan Schiess

Hej!

Jag heter Jonathan Schiess och jag jobbar på företaget NetBooster (www.netbooster-agency.se). Vi hjälper våra kunder att öka sin synlighet på internet genom att bland annat annonsera för dem på olika bloggar och sajter.

Just nu arbetar vi tillsammans med Titania (www.titania.se); ett företag som renoverar badrum bland annat. Vi undrar om det kunde vara intressant för dig att låta oss annonsera för dem på din sajt. Ersättning ingår.


Om det låter intressant så är det bara att höra av sig så berättar jag mer!


Med vänliga hälsningar,
Jonathan

2012-12-05 @ 11:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux