Engelsk konfekt - på väggen

Att gå in i en färghandel i dag är lite som att besöka ett bibliotek. Det finna så mycket tapetböcker att bläddra i att man blir mållös!! Här kommer nu några bilder ifrån en av mina favorit böcker ifrån Intrade vid namn stripes only. Jag blir verkligen glad varje gång jag ser dessa bilder!!!

 
via: intrade  - stripes only
 
 
Att utbudet och valmöjligheterna när det kommer till tapeter är större än aldrig förr är det nog många utav er läsare som håller med mig om!? Det verkligen ploppar upp nya färger, former och mönster mixer i denna kategorin dagligen!! Troligtvis beror detta på att vi som konsumenter är mer medveta om vad vi vill ha och eftersträvar i dag som gör att utbudet på marknaden nu har ökat så fort.

I dagsläget finns det verkligen inga begränsningar kvar på hur en tapet kan se ut vilket samtidigt skapar lite extra beslutsångest i mig. För vilken tapet ska man nu välja av alla godbitar som finns där ute, eller ska man kanske skapa en själv vid nästa omtapetsering!!?? Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Hanna - whiterainbow

Jag tycker de är lättare att sitta hemma och leta på tapeter innan man går till färgaffären just för att det finns så mycket :)

2012-10-23 @ 15:27:42
URL: http://whiterainbow.se
Postat av: pysseliten

åhh ja dom piggar upp ;)

2012-10-23 @ 17:54:47
Postat av: Tina

Åh den översta tapeten är så SNYGG! Jag funderade på den till Tuva när vi gjorde om i somras. Hur mår du finaste? Saknar dig! PUSS

2012-10-24 @ 08:14:08
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux