Helgens mässa..

I elgen var den årliga Hem & Villa mässan, pararelt med underbara barn mässan och självklart var även vi på plats för att beskåda vad mässan hade att erbjuda. Då underbart söta Åse skickat hem några mässbiljetter till mig passade vi på att gå dit med hela familjen!! Martin hade också hade fått tag i några fribiljetter via jobbet så även min syster Rosanna och Martin jobbarkompis Mackan följde med oss dit.
Här kommer nu några bilder ifrån mässan, innan min mobil dog..

 

 
Jag brukar själv föredra att gå på Stockholm Furniture Fair mässan mer en Hem och villa mässan, för det är lite mer min typ av mässa i vanliga fall. Dock så fanns det en hel del snyggt och lekfullt att titta på även under denna mässa!! Höjdpunkten för mig var att få spana in Happy homes monter för dom hade tapetserat upp min nya favorit tapet i ett av rummen. Efter att nu ha fått sett den i verkligheten kan jag meddela att den är ett "måste" i badrummet här hemma nu framöver!! Tyvärr dog min mobil innan vi han fram till den montern så jag han inte ta någon bild men ni kan kicka in här för att se hur den såg ut upp tapetserad.
 
 

En annan monter som var riktigt kul att besöka var Leilas lilla butik, den var verkligen jätte häftigt uppbyggd och det kryllade av folk där inne bland alla blommiga tryck och kalas formar.

Även Sania Hedengren och Susanna Zacke monter fick mig att vilja stanna till lite extra länge för att ta mig en noggrannare titt.

 
Kollage: isabella             Bilder: privata och via goole.
 
 

Efter mässan åkte vi allihop hit hem för att avnjuta en höstgryta som jag kokade ihop lite snabbt, tanken var att vi skulle ha en helkväll här hemma och spela lite spel etc. Kvällen slutade dock i att somnade redan klockan åtta i soffan då jag fick hög feber och en fruktansvärt huvudverk. Så min syster och åkte hem tidigt och Mackan kort där efter. Men dagen var trevlig så länge den varade!!

Besökte du själv mässan i helgen?? Vad tyckte du?? Puss//Isabella

 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Åh jag hade önskat att jag vart där, men hade nog handlat mg fördärvad ;)
En annan gång kanske, ser kul ut!

2012-10-15 @ 14:39:55
URL: http://avantgirl.blogg.se
Postat av: pysseliten

nej ingen mässa en Arvinge kväll och en hel del städing fick jag uträttat denna helg ;)Krya på dig

2012-10-15 @ 19:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden













paxlux