Tröstisar - den optimala plåster hjälpen..

Tröstisar Gosedjursplåster är en liten vän som tröstar och lugnar barn när de är rädda eller oroliga. Gosedjursplåster från Tröstisar är unika, det finns inga andra plåster i världen som har en mjuk gosig yta att klappa på när du är rädd, ledsen eller efter att olyckan har varit framme!!! Detta kan vara den bästa uppfinningen ever om jag får jag säga mitt, finns att köpa HÄR!!

 

 

 

  
I dag var första gången som jag stötte på dessa söta tröstisar i verkligheten!! För i dag på eftermiddagen hade vi läkarbesök med Ella då man startade del två i hennes astma utredning. Prinsessan var så duktig under hela besöket och blodprovstagningen!! Personalen var superpedagogiska och dom lugnade henne snabbt när gråten kom krypandes (vilket även fick mitt modershjärta lugnt.)
 
Efteråt lindande dom in Ellas arm med bandage för att förhindra att blåmärken bildades och på bandarget fick hon välja ett litet tröstis plåster. En luden liten vän som var sammets len och så söt!! Detta kan vara det bästa plåstret någonsin för nu vill Ella ta blodprover fler ggr och gärna redan i morgon!! Vilket är ett riktigt bra bettyg, undrar om dom plåstrena även skulle kunna bota Martins rädsla för sprutor och blodprover!?? ;)
 
 
 
Kollage: Isabella
 

På förmiddagen var även jag på ett läkarbesök för egen del och då för att få mitt öra kollat igen!! Jag misstänkte att allt inte stod rätt till då jag fortfarande har sjukt ont trots att jag nu ätit penicillin i snart 8 dagar. Vilket stämde bra det för jag hade kvar öroninflammationen på vänster örat och ska nu fortsätta med penicillin kuren i ytterliga en vecka och fick en förlängd sjukskrivning. Behöver jag tillägga att jag börjar tröttna rejält på detta nu!!Puss//Isabella

 

Kommentarer
Postat av: Emma

Men gud vilka söta plåster! Finns dom att köpa också måntro? Hoppas turen vänder snart och du ska få vara pigg och kry! skickar ett gäng krya på dig kramar till dig :-)

2012-10-23 @ 20:57:12
URL: http://scapa.blogg.se
Postat av: Annika

Emma, man kan köpa dom på apoteken Kronan

2012-10-24 @ 22:36:50
URL: http://avantgirl.blogg.se
Postat av: Rebecca

Hade man fått sådana där roliga plåster när man var liten hade man kanske inte i dag vid vuxen ålder vart livrädd för sprutor och läkare...

2012-10-25 @ 16:20:52
URL: http://www.livefoto.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux