VI SKRIVER SNART SISTA KAPITTLET

Det är många som trodde att denna utrensning av saker och bloppis försälljningen nu betyder att vi ska flytta eller bara rensar ut för att bli av med saker. Så är det dock inte!! Den där flytt biten har vi tröttnat på redan. ;) Jag skulle även gärna ha kvar i stort sätt alla bloppis sakerna här hemma. Men just nu betyder materiella ting inte lika mycket för oss längre för vi har större mål att se fram emot nu!!

 

 

 

Pengarna som vi får in på denna försäljning kommer att oavkortat gå till kommande läkarkostnader!!!

Vi ska om allt nu går enligt planerna få genomföra en IVF- behandling innom några månader. Allt detta med Ivf är helt nytt för oss och har varit ett svårt belut att greppa!! Det är lite av en helt ny värld som öppnade sig och det finns så mycket att läsa på och sätta oss in i. Detta tar väldigt mycket fokus i vårat liv för tillfället, så när jag tigare skev att vi har tankarna på lite annat håll var det detta jag syftade på.

Vi kommer som sagt var att får bekosta alla läkarundersökningar och behandlingar själva, så nu är varje liten extra slant välbehövd!!  Vi försöker i dagsläget spara i hop pengar till ett tre stegs paket utan att behöva gå ner i levnadsstandard för det eller ta nya lån. Då vi är fast beslutna om att fixa detta ändå!!! Så jag säger mer en gärna hej då till varje liten pryl här hemma!! ;)

 

Vi fick beskedet under den sista fertilitets utredningen som var och fick även höra att dom nu kan ha hitta orsaken till varför vi får så många missfall. Dom tror att det kan beror på att jag är överfertil, har för många ägg (pcos) och det är för många ut av äggen som lyckas bli befruktade. Vilket betyder kortfattat att även dom dåliga äggen som jag har i äggstockarna även har lyckas blivit befruktade och då har det slutar i missfall. Där av tror dom att en ivf behandling kan hjälpa oss till att lyckas få vårat efterlängtade andra barn och ett syskon till Ella. Då läkarna med hjälp av provrörsbefruktning kan sortera ut, plocka bort dom mindre bra äggen och behålla dom friska. På sådant sätt ökar vi troligtvis våra chanser till att lyckas fullborda en ny gravidet!!

 

Att välja att genomgå en ivf har inte varit ett lätt beslut att ta. Det är inte bara att fatta ett beslut att nu kör vi på!! Utan det är många andra faktorer som även måste fungera ihop. Min hälsa måste vara stabil både pysiskt och fysiskt!!! Även ekonomi biten har behövts ses över för vi kommer som sagt var att få bekosta alla läkarbesök, behandlingar och mediciner själva (då vi redan har ett barn sedan tidigare). Vi är även nu medveta om vilka risker en ivf innebär och hur viktigt det är att alla bitar har fallit på plats innan vi på börjar behandlingen. Det inte många pusselbitar som saknas och det ger oss en enorm kämpar glöd tillsammans. Snart är jag vi lika stark som våran “spider girl” här hemma och tillsamman som familj är vi oslagbara!!

 

 

Vi ser riktigt ljust på framtiden och försöker vara glada å tänka positivt för nu ser vi inget längre något slut på denna historien, utan som en ny början!!! Jag och Martin har gått igenom varje litet steg tillsammans för att ta oss fram till detta nya mål och gemensamt ska vi skriva klart vårat sista kapitel " i jakten på ett syskon". Vi vänder här med blad totalt och lämnar alla tråkigheter som livet har medfört oss under åren nu. Mins det som har varit/är bra och tar lärdom av det mindre bara sakerna som vi genomgått för att blicka framåt med ny energi!!

 

NU STARTAR EN HELT NY RESA I VÅRAT LIV OCH NI ÄR MER EN VÄLKOMNA ATT FÖLJA DEN HÄR INNE PÅ RUSTA UPP FRAMÖVER MED OSS!!!

Puss//Isabella

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Nadia

All lycka till er!!! Skickar över lite extra energi till er och er framtida resa.

/ nadia

2012-09-28 @ 09:08:04
Postat av: Johanna

Varma lyckönskningar till dig och familjen! Tack för att du skriver så öppet om det du går igenom, skönt att veta att man inte är ensam. Kram

2012-09-28 @ 09:54:07
URL: http://www.jj-johanna.blogspot.com
Postat av: Tina

Det kommer gå jättebra gumman! Jag har en bra känsla när det gäller Er! Du vet vart jag finns, jag har gått igenom samma resa så jag stöttar dig mer än gärna finaste! PUSSSSS

2012-09-28 @ 10:14:01
URL: http://familjenrosmer.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Det kommer gå finfint! stort lycka till!

2012-09-28 @ 10:32:04
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Cattis

Har en kompis som har gjot två IVF behandlingar o har idag 3 glada pojkar.. Japp, den sista lilla kom helt plötsligt på naturlig väg..
Hon bloggar oxå, http://radhusliv.wordpress.com/
Kan lova att hon delar med sig av sina erfarenheter..
Önskar er ett stort LYCKA TILL..

2012-09-28 @ 12:33:26
Postat av: Malin

Lycka till!!! Försöker just nu få våran 8-månaders ivf-tjej att sova.

2012-09-28 @ 20:25:13
Postat av: Moi

Bra tänkt man behöver stabilitet inför behandlingarna för det är känslomässigt dränerande många gånger. Falun har bra priser och bra resultat. Annars kan jag rekommendera Örebro. En bit att åka men de har samarbete med Södertälje också. Jag vet inte i dagsläget vad vi skulle välja gör vårt sydkonförsök kanske något ställe i Sthlm då vi inte direkt har barnvakter i närheten.

All lycka till er, det är en häftig resa ni har framför er!

2012-09-28 @ 21:19:37
URL: http://jagstryperkatten.blogspot.com
Postat av: Paulina

Jättestort lycka till inför allt som komma skall!

2012-09-29 @ 07:12:28
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej! Har följt din blogg ett bra tag och älskar den!
Ville bara säga att just i detta nu genomgår jag och min sambo vår första IVF behandlingen.. Om du har någon fundering eller så får du gärna mejla :) är ju oxå jag ny innom området, men har kommit en bra bit på vägen! Lycka till! Kram /Sandra

2012-09-29 @ 23:22:49
URL: http://www.shinylilly.blogg.se
Postat av: Carina

Jag har hört många solskenshistorier med ivf inblandat i min närhet. Lycka till!!!

2012-09-30 @ 15:25:35
Postat av: Lidingömamman

Åh, vad härligt att ni har kommit ur allt det svåra och har siktet inställt på någonting riktigt spännande. Jag har själv två barn som blivit till genom ivf och jag håller verkligen tummarna för att det kommer att gå bra för er.

/Lidingömamman

2012-10-01 @ 22:30:32
URL: http://lidingomamman.blogg.se
Postat av: Lotta

Vad härligt att läsa att du mår bättre, att ni hittat tillbaka till varandra & att ni börjar skriva ett nytt kapitel tillsammans :) Lycka till framöver . Kram

2012-10-02 @ 08:21:18
Postat av: Maria

Hei jeg har fulgt bloggen din en stund, og blir virkelig varm om hjertet når jeg leser din historie. Jeg synes det er så fantastisk modig av deg å dele ditt private liv, tanker, følelser, og la oss være en del av det. Mange av dine innlegg har vært til stor støtte og instiprasjon i mitt eget private liv. Du er så sterk, kreativ, og en virkelig god mor!
Ønsker deg lykke til med deres familieforøkelse, og håper alt faller på plass uten for mange hindringer =) Stor klem.

2012-10-02 @ 14:28:39
Postat av: Sara

Åh, så spännande! Har följt din blogg ett tag nu och vill önska er massa lycka till! Har själv gått igenom samma process och fick i maj månad en alldeles underbar liten son efter 2:a IVF- försöket. Kram till dig!

2012-10-02 @ 21:45:38
Postat av: Linda

Förstod direkt att det var det här det var frågan om, eftersom jag och sambon gjort fem behandlingar och nyss tog jag första sprutan Inför vårt sjätte försök (sista i 3-packet i köpt). Tyvärr har vi inte lyckats och har inga barn, så det börjar kännas lite hopplöst. Håller tummarna för er! Bara hör av dig om du undrar över något, man har blivit rätt insatt under all den här tiden.

Kam

2012-10-04 @ 20:36:13
URL: http://www.colorfullife.se
Postat av: Candyshot

Ååå så glad jag blir har följt dig lite på avstånd såå länge men den senaste tiden har det varit för mkt så jag har följt dig sporadiskt men hela tiden undrat hur det går. Såå glad att ni käämpar på massor av kramar till er!

2012-10-07 @ 21:49:52
URL: http://thehouseofdesign.blogspot.com
Postat av: Linda

Stort lycka till önskar jag er!,

2012-11-09 @ 14:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux