Frågor & svar - Kudden kommer ifrån..

Det har tillkommit en hel del nya frågor ifrån er läsare angående inredningen i vårat hem, vart man kan finna diverse saker och inköpsställen. Jag har därför skapat en ny kategori här inne “hemma hos oss - frågor & svar “ Där det förhoppningsvis kommer att blir lite lättare för er att hitta alla svaren nu och framöver. Vi börjar med en fråga som jag fick då bilderna på vårat nya kontor & lekrum publicerades. Många utav er ville få svar på vart den grafiskt färglada kudden kommer ifrån!? Här kommer nu svaret..

 
 

Jag hittade kudden inne på Miomöbler i Länna. Dock så verkar inte alla Mio butiker ha samma sortiment så den här snyggingen finns tyvärr inte att få tag på i alla varuhus. Om den inte finns i ditt närmaste varuhus så kan du köpa den ifrån leverantörens egen hemsida och du hittar den sidan HÄR. Kudden heter “Little Hills” och mönstret finns i både sängkläder, kuddar och duschdraperier. Priset för en kudde ligger på mellan 329-399 kr. Det var även många utav er som ville ha svar på vart man kunde hitta ugglekudden, rosa mjukis valen, hundrumporna m.m.

 

foto: Isabella
 

Svaren på dom frågorna kommer nu.

1. Den runda svart/vita kudden kommer från jysk

2. Lilla rutiga utomjordingen kommer från Bolagret (innan konkursen).

3. Ugglan inuti lekborgen kommer från Lagerhaus tidigare sortiment.

4. Hund rumporna i klara färger är ifrån Ikea.

5. Krukorna i svart kommer ifrån Icamaxi som jag sedan pimpat med rosa dekorplast.

6. Den rosa mjukis valen kommer ifrån Åhléns barnavdelning.

7. Tavellisterna är ifrån Ikea

8.  Stockholm rand mattan i ull kommer från Ikea.

9.  Big boy sittsäcken hittar du här.

10. Stringhyllorna är ifrån Länna möbler.

11. Lekborgen kommer ifrån smallroom.

12. Den vita/trådstolen har utgått men du hittar en liknande stol här.

 

Om du inte hittar svaret på just din fråga i texten här ovan nu så tveka inte att ställa din fråga igen

(i kommentars fältet här nedan), så ska jag svara så gott jag kan.Puss//Isabella

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh jag skulle så hemskt gärna vilja läsa mer om inspiration till inredning av pojkrum! Och framför allt hur just du hade inrett ett pojkrum. Min son är 4 år och jag vill göra om på hans rum men är så dålig på att få till det riktigt snyggt och har inte så bra fantasi när det kommer till att inreda. Eller alldeles för mycket tankar för jag har svårt att bestämma hur det ska vara. Har försökt fråga honom också vd han vill och han vill ha nånting på väggen vid sängen. Hela rummet är vitt med en del detaljer i svart och grön matta (som jag för övrigt gärna byter ut till nåt nytt).

Tips och förslag mottages så gärna! =)

Svar: Hej!!
Jag ska se vad jag kan hitta på framöver!! :) Det är svårt att inreda ett rum utan att veta mer om personen som ska bo i det. Om du har bilder på rummet får du gäran maila mig så kan jag ge dig lite tips ur min synvikel, så kan du spåna vidare själv och kanske få en knuff i rätt riktning. Mvh Isabella

2013-04-17 @ 20:14:45
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/angelica
Postat av: curiouscat

Utomjordingen var ju för himla söt! Vad är ögonen gjorda av, är det filt?

Svar: Japp det är gul filt och en liten pärla. ;)

2013-04-18 @ 12:36:14
URL: http://curiouscat.blogg.se
Postat av: Emma

Hej!
Jag undrar var du köpt dom vita "kubhyllorna",( dom dom nästan ser ut som ramar) som Ella har i sitt rum?

Svar: Hej Emma.
Dom köpte vi vid en konkurs utförsäljning när vi besökte min syster i norrköping för några år sedan. Hyllorna såldes i tre pack för 199kr. Jag har dessvärre ingen info om vart du kan finna liknande hyllor i dagsläget. Men om jag stöter på några så återkommer jag.

Kram isa

2013-04-18 @ 20:24:08
Postat av: Madeleine

Hej!
Har för mig att du skrivit att din hang it all är en kopia. Var köpte du den isåfall och vad fick du ge för den med frakt?
Tacksam för svar!
Mvh Madeleine

Svar: Hej!!
Det stämmer bra det. Jag köpte den via ikonm på deras drive och den kostade 300kr ca plus frakt vid köp tillfället.

http://www.ikonm.com/en/charles-eames-hangitall.html

Mvh Isabella

2013-04-21 @ 22:20:02
Postat av: linda

Hej! Som nämnts ovan... Ngt om pojkrun... Jag har två prinsar som delar rum :) på 3 o 6 år ! Tips på bra pyssel med barnen ( jätte bra de du haft) puss och kram Goa dej! Linda

2013-04-29 @ 06:22:42
Postat av: Bodil

Infurn som du länkar till i detta inlägg (och annonserar om på första sidan) var ute i rejält blåsväder för något år sedan då de sålde mängder av sittsäckar utan att leverera. Googlar man så ser man snabbt att företaget inte har särskilt bra rykte. Hur kommer det sig att du rekommenderar dem? Har du prövat att handla där själv, eller handlar det bara om att du fått produkter mot att du ger dem utrymme här?

mvh
Bodil

Svar: Hej Bodil!!
Jag är medveten om deras rykte men har själv inte råkat ut för dom tråkigheterna!! Jag har handlat två biggboy säckar där ifrån och sex stycken matstolar. Hade problem med en stol då den var trasig vid leveransen och det tog många veckor innan jag fick en ny stol levererad, på grund av den långa leveranstiden ifrån kina. Men annars har jag bara postiva saker att säga om infurn. Med vänlig hälsning isabella

2013-08-06 @ 23:33:26
Postat av: Ella

Hej,
Är den gröna färgen på bigboy säcken du har på ditt rum samma som den som är på den websida du hänvisar till ? Den ser så annorlunda ut. ( din ser mycket finare ut..) Tack!!

2014-05-11 @ 22:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux