I bland spel och dammråttor..

Hej alla fina!! Hoppas att ni har fått en bra start på helgen. Här hemma händer det inte så mycket en dag som denna och jag försöker fortfarande att ta det så lugn som jag bara kan. Tusen tack för alla era lyckönskningar dom värmer så starkt ska ni veta!! På tal om graviditeten så har små blödningarna kommit och gått under hela veckan så mitt humör är inte riktigt på topp i dag heller. Nu är det bara en vecka kvar tills ultraljudet så förhoppningsvis får vi andas ut snart. Att gå i ovishet så som vi gör nu gnager hela vägen in i själen på oss. Men vi kan inte göra så mycket mer en att vänta och fortsätta att hoppas..

 
Foto: Isabella                Ur pyssel - pimpa dammsugaren.
 

För att försöka hålla humöret uppe har vi umgåtts så mycket som möjligt med familjen och tagit små bilturen runt om i stan för lite miljö ombyte. Men den här helgen blir extremt lugn så några större utflykter lär det inte bl!! Jag skulle dock gärna sätta mig ner och små pyssla en stund för att skingra tankarna lite men jag hittar ingen inspiration till det heller. Jag kommer inte riktigt igång och jag har ingen aning om vad jag vill pyssla ihop för någonting. Det ända jag vet om är att de kliar i pysselfingrarna och jag känner mig så rastlös!! Just nu håller Martin och Ella på att dammsuger husets alla vrår å kanter i kampen mot dammråttorna. Efter städningen vill Ella plocka fram alla spel och ha en spelkväll, så det får bli kvällsunderhållningen här hemma på gårdsvägen i dag. Vad har du själv för dig i dag??

Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: shadaim12.wordpress.com/

vilken underbart söt dammsugare :D

2013-02-16 @ 13:02:33
URL: http://shadaim12.wordpress.com
Postat av: moi

Stort stort stort grattis!! Jag håller mina tummar och tår för att det går vägen och förstår er oro till fullo! När jag blev gravid efter ICSI blödde jag varje dag fram till v 11 ungefär.Ibland blödde jag massor ibland nästan inget. Mitt lilla foster klarade till och med en felbehandling där jag gavs arborttabletter. Det blev en störtblödning men jag behöll ( ovetandes) barnet i kroppen trots allt. Så som sagt, ögat lurar en ju ganska ofta Det behöver ju inte betyda något alls, men visst är man nervös! En del vagitorier ger ju den biverkningen också, sköra slemhinnor men det vet du nog redan. Som sagt, jag håller tummar och tår för ert lillasyskon

2013-02-16 @ 22:15:42
URL: http://jagstryperkatten.blogspot.com
Postat av: mammamedm.blogg.se

Mysigt med spelkväll!
Här frossar o hostar vi ...influensan har slagit ner hos oss...ingen rolig helg, men bara att stå ut..

2013-02-17 @ 07:56:12
URL: http://mammamedm.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hoppas det är "snälla" blödningar.

2013-02-17 @ 16:08:58
Postat av: Hanna

Åh jag håller tummar och tår att det är en lite krabat därinne! Gå å vänta är ju det värsta och att inte veta! Men vi hoppas hoppas hoppas! :) styrkekramar från Hanna!

2013-02-18 @ 10:01:35
Postat av: Frida Svahn

Här håller jag på med min blogg/hemsida, fb-sida för fullt! Jag fyller på med nyheter, snyggheter & roligheter. Inredning & design är min grej.
Kolla gärna in www.fridasvahn.se fb . sök Frida Svahn.
Lycka till med allt hoppas hoppas hoppas det går bra för er!
/ Frida Svahn

2013-02-19 @ 09:51:45
URL: http://fridasvahn.se
Postat av: Helena Nygrund

Ville bara hälsa och skicka en bamsekram till er söta prinsessa Ella på hennes dag.

Kraaaaaaam
från Helena N

2013-02-19 @ 14:48:41
URL: http://helenanygrund.blogg.se
Postat av: Michael Westside

i bet she sucks real good

2013-04-04 @ 20:10:53
URL: http://www.youtube.com/durilup

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux