Konsten att kunna räkana till hundra..

Då var helgen förbi och snart har även måndagskvällen passerat revy!! Här hemma har jag haft den bästa helgen på flera veckor, för jag har äntligen kunnat busat med min prinsessa!! Blödningen har fortfarande lyst med sin frånvaro och jag har försökt att hålla mig så aktiv som möjlig med hopp om att den ska sätta igång snart. Jag måste åter igen tacka er alla för era stöttande kommentarer och mail, ni är verkligen underbara på alla sätt! Vi är många fler där ute som kämpar på med sådan här frågor och då är det skönt att kunna ventilera av sig och finna råd & tröst med er andra. Det gäller att hitta det rätta sättet för en själv att sörja, läka och kunna gå vidare med livet. Själv har jag försökt lagt dom tråkiga beskeden åt sidan en stund för att inte gå miste av dom magiska stunderna och ögonblicken som sker runt om kring mig dagligen, oavsett vilket humör jag är på!!

 

 
  
Foto: Isabella
 
Jag lovade ju Ella att vi skulle leka kurragömma när jag mådde bättre igen!! Sagt och gjort, ni ser ju vart hon gömde sig!!?? Japp i plåtskåpet som utlovat!! Det är dom här stunderna som jag lever för och får min styrka ifrån. Mitt hjärta läker dubbelt så snabbt när jag får höra Ellas skratt som ekar mellan väggarna. I Lördags efter kurragömman lämnade vi hemmets trygga vrå för några timmar och begav oss i väg på en liten utflykt. Ella hade även turen att få trevligt leksällskap med sig då sötaste Lova ville följa med oss. Vi begav oss i väg för att hämta upp ett köksbord i strängnäs ca 1 timmes bilfärd ifrån oss. Men väl framme hos säljaren fick vi se att för bordet som vi skulle köpa var hela 50 cm för kort. Säljaren hade mätt fel, så det blev tyvärr inget köp och vi fick åka där ifrån tomhänta. Men bilresan skulle inte få gå tillspillo så vi fortsatte våran färd och gjorde ett annat litet stop på vägen hem igen... Puss/Isabella

Kommentarer
Postat av: shadaim12.wordpress.com/

stor kram till dig

2013-02-25 @ 19:02:54
URL: http://shadaim12.wordpress.com
Postat av: ullie

så underbart söt hon e Bella .. henne gjorde ni bra

Vet du jag hooppas att du får de svar du vill på onsdag att de tar hand om er ordentligt. De brukar va förstående så vi hoppas på några duktiga. Håller tummarna för det !!!

Stor puss hjärtat <3

2013-02-25 @ 23:32:51
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: sara

Det låter som en jätte mysig helg tilsammans. Åh så söt Ella är. Stor kram till er!

2013-02-26 @ 08:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux