Brita fortsätter att liva upp - i mina tankar..

När det kommer till att välja rätt matta för respektive rum här hemma slutar det allt oftare med att jag aldrig genomför mina inköpsplaner så som det var tänkt ifrån början. Då jag oftast tycker att det blir för dyrt!! I stället fortsätter jag att köpa nya ryamattor gång på gång ifrån jobbets sortiment, vilket blir desto dyrare i längden. Nu är det återigen dags att införskaffa en ny matta till Ellas lilla rum. Den här gången har jag dock tänkt om och nu fundera jag starkt på att köpa en rumsmatta ifrån Brita of Sweden dit in. Jag har redan hunnit förälska mig i den nya plastmattan Gerda i havsgröna toner...

 
 
Bilder via: Brita of sweden
 

Med två hundar i huset är vi även så illa tvungna att tänka om vid ett kommande mattinköp nu!! Ester och Wilma är rumsrena sedan länge men dom har verkligen något emot ryamattor och använder dessa mer en gärna som deras privata gräsmatta. Stockholm rand mattan i Ellas husrum låter dom få vara i fred och alla våra andra mattor i huset också, så nog har dom allt något emot just ryamattor!! Någon ny matta med hög lugg lär det där av aldrig mer införskaffas till det här huset. Det kommer även löna sig i längden att köpa en plastmatta den här gången och som dessutom går att spola av vid eventuella olyckor framöver!!

 

Nu är det dessutom inte lång tid kvar tills man kan gå in på skatteverkets hemsida och tjuvkika på om det blir någon skatteåterbäring i år eller inte. Blir det bra utdelning för min egen del lär jag garanterat lägga en nya mattorder direkt. Men vi ska även deklarera för Martins lägenhetsförsäljning i årets deklaration! Detta innebär så klart en massa mer pappersjobb än vanligt men även lite mer pengar att röra sig med igen. Vad ska du själv göra med/för dina pengar vid en eventell återbäring??

Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Linda Fransèn

Brita har så mycket fina mönster. Jag gillar också den mattan fast i svartvitt. ;) Tusen tack för påminnelsen!! Jag kommer gå sitta som klistrad framför datorn den 21. Blir det bra utdelning ska vi bygga en ny altan i sommar. =) Kram

2013-03-13 @ 12:06:58
Postat av: Anna

Vilken fin och trevlig blogg du har! Nu har du en ny och redan trogen läsare:) Måste spana in dom mattorna! Äldsta sonen råkade göra en mycket otrevlig olycka på vår matta och sen dess har det ekat tomt i väntan på den "rätta". Ha det gott!

2013-03-13 @ 12:19:37
URL: http://www.franskanetillnorrland.blogg.se
Postat av: Jenny [delarilivet]

Vi har en ryamatta och vår hund har fått för sig att han måste krafsa på den! Där ligger tussar överallt så vi måste vika in kanterna och hålla på när vi inte är hemma. Vilka idéer dom kan få :P.
Får vi bra med pengar tillbaka så blir det nog en resa. Det var längesen vi var iväg.
Ha det så bra1

2013-03-13 @ 13:15:42
URL: http://www.delarilivet.wordpress.com
Postat av: pysseliten

en resa med familjen ;) det bästa som finns att bara lämna landet ocg få värme och sol .

2013-03-13 @ 20:30:59
URL: http://pysseliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux