Renoveringstankar - När två rum blir ett..

Hej alla fina!! Hoppas att ni har haft en superfin påskhelg och njutit utav det vackra vädret. Här hemma har vi tagit det relativt lugnt och passat på att umgås lite extra med släkt & vänner. Det har även hunnits småfixas en hel del här hemma tack vare Martins och Ellas stora arrangemang och vilje styrka. Det är tur att jag har dom att luta mig emot när orken tryter!! Nu har alla dom kvarvarande leksakerna ifrån borgrummet flyttas över till husrummet. Det lilla rummet med regnbågstapeten står nämligen inför en kommande renovering!!

. 

 
Det lilla rummet har fått stått relativt orört i några år nu i hopp om att vi ska få användnings för det snart igen (om vi skulle lyckas få ett syskon till Ella snart vill säga). Men vi har efter det senaste missfallet börjat att tänka om angående rummets användningsområde och nu har vi gemensamt beslutat oss för att göra om de rummet till ett familjerum i stället. Livet måste börja gå vidare helt enkelt innan jag tappar greppet fullständigt, oavsett om jag är redo för det eller inte.
 
 
Foto: Isabella
 

Att ta oss an det lilla rummet nu är nyttigt för både kropp och själ!!  Vi har även blivit utvalda i ett bloggsamarbete med blogg.se och färgföretaget Jotun. Där vi och några andra utvalda bloggare kommer få möjligheten att testa på Ladys nyaste väggfärg Wonderwall. För våran del kommer detta beskedet extra bra till pass nu när vi ändå hade planer på att riva ut det lilla rummet. Så under den kommande veckan lär det visas upp en hel del nya bilder där inifrån på både före, under och efter renoveringen. Vilket jag hoppas att ni kommer kunna stå ut med!! ;)

Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh, det fina rummet!! Tur Ella har ett fint rum till! Säg gärna till om ni tänker sälja borgen! :)

2013-04-02 @ 19:50:16
Postat av: ellie

jättefint! :)

2013-04-02 @ 19:56:40
URL: http://ellielindh.wordpress.com/
Postat av: Maria

Jag är även spekulant på borgen om den ska säljas. :-)

2013-04-02 @ 20:45:04
Postat av: Frida

Så fina rum!! Ni är verkligen fantastiskt duktiga på inredning!

2013-04-02 @ 21:21:32
URL: http://fridasofias.blogspot.com
Postat av: Petra

Tänkte på dej idag när jag planterade vanliga gula ärtor (till våra husdjur, kaniner och jättesnäckor) i IKEAs färgglada plastmuggar. Vet inte om jag brukar kommentera här men jag älskar din färgglada blogg bland alla vita...

//Petra

Svar: Ååå va gullig du är, så kul att läsa!! Haha.. Det låter fantastiskt bra att jag kan dyka upp bara så där i ditt minne under eran planteringsstund. Då är jag nog allt bra färgglad trots allt. ;) Tack för dagens största leende!!! Kram Isa

2013-04-02 @ 23:17:19
URL: http://peppelins.blogg.se
Postat av: Tidy to be

Det låter ut som en kul idé, ska bli spännande att se erat nya rum :)

2013-04-03 @ 07:36:11
URL: http://www.tidytobe.blogg.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Men så spännande!

2013-04-03 @ 20:17:22
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Madee

Hej!

Du har inte funderat på att testa ett besök hos någon som sysslar med healing? Alt homopat, ayuvedisk läkare. Det finns mkt de kan se som läkarvården inte kan! Testa ett besök, om det inte är något för dig så vet du det då, men verkligen värt ett besök. Jag har fått massa bra råd från samtliga och de har hjälpt mig. Jag googlar närstan hellre än gå till läkaren för tillfället, sen är de jätte bra också, men en kombination är aldrig fel.

Tack för en super inspererande blogg!

2013-04-04 @ 02:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux