Kläder ska hänga - inte skräpa på golvet..

Huvudorsaken till ombyggnationen inne i klädkammaren tidigare i veckan var för att Martin skulle få mer plats till alla hans kläder!!! Inga tidigare lösningar har nämligen hitintills hjälp till att hålla hans kläder borta ifrån sovrumsgolvet, detta är nu mitt sista försök till lite mer ordning och reda där inne.. ;)

 
 
På hyllorna över hans kläder skapades nu även nya fria ytor till att förvara handukar, lakan och diverse prydnads kuddar. Dom har annars legat och skräpat lite var stans i huset där det har funnits plats. Det känns därför nu extra lyxigt att kunna sammala alla familjens kläder, lakan och textiler på en och samma yta. Vi fick nu även lite extra yta inför framtida förvaringsbehov och det är aldrig fel!!
 
 
Underdelen av expedithyllan används nu till att förvara kalsonger, strumpor etc. Tidigare gick det bara att använda fyra utav dom sex kubfacken med lådinsatser då hörnen överlappade varandra där inne. Nu är det desto lättare att öppna och stänga alla lådorna. Vi ska kompletera upp med fler expedit-lådinsatser framöver till den undre hylldelen. Jag vill nämligen ha ett mer städat intryck och då funkar det alldels utmärkt med att dölja kläderna bakom vita nya dörrar för att skapa den illusionen..
 
 
Foto: Isabella
 

I kväll blir det dock inget mer fixande och trixande för snart är det fredagsmys för hela slanten som gäller här hemma. Den här helgen är det stor fokus på familjetid och kramar i massor som gäller!! Det har nämligen varit en alldels för tung vecka återigen med fler läkarbesök och nya kontroller, det ska bli så skönt att få andas lite nu!! I morgon ska vi i väg och köpa födelsedagspresent till svärmor och även trixa lite med min egen present som Martin totalöverraskade mig med i går kväll!! Nu återstår det bara att önska er alla en riktig fin kväll och helg!! Puss//Isabella

 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Snyggt! Hoppas att du slipper se kläderna på golvet framöver nu. ;-) Tack det samma, trevlig helg. Kram

Svar: Trevlig helg!!!

2013-03-08 @ 19:59:59
Postat av: Anna

Jätte fint!! Kram

2013-03-09 @ 13:53:24
Postat av: Hanna

Men alltså, grymt fancy!
Jag har funderat på något liknande, men när jag delade upp min garderob så blev det svart, svart, svart och tre vita tröjor. Typ, haha!

2013-03-10 @ 10:58:45
URL: http://sanningsenlig.blogg.se
Postat av: Lina

Super snyggt!!

2013-03-12 @ 02:53:44
Postat av: Linda

Super snyggt!!

2013-03-12 @ 02:59:06
Postat av: Linda

Super snyggt!!

2013-03-12 @ 02:59:44
Postat av: Linda

Super snyggt!!

2013-03-12 @ 02:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux