längtar efter ogräs, getingar och mygg..

Getingar och mygg är tillhör inte favorit gruppen när det kommer till sommar minnen.  Men jag måste faktiskt medge att jag till och med saknar deras surrande och bitande just nu. Jag brukar inte vara den som gnäller över vädret och är bitter för små saker. Men efter att ha tittat ut genom fönstret och återigen får se att snöar får mig gråtfärdig. Jag behöver få se solen nu känna värmen och jag längtar till & med efter att få rensa bort allt ogräs på våran lilla gräsplätt och skulle jag kliva i hundbajs under tiden så skulle det inte bekomma mig. Bara jag får njuta av värmen..

 

 

Våren vill inte komma i år känns det som. På både baksidan och framsidan har vi tonvis med is och det hjälper inte ens till att försöka spola den med varmt vatten!! Tro mig jag och Ella har redan testat. Det enda vi lyckades spola bort var lite av den svarta färgen på rutschkanan. Så nu blir det till att bättringsmåla den också, se så där lagom till midsommar. För då borde väll ändå snön vara borta??

 
Foto: Isabella
 

Nej nu ska jag i stället logga in på skatte verkets hemsida och se om det kanske kan bli någon resa till värmen i år. Sen blir det till att ta sig en promenad till apoteket och hämta ut alla nya mediciner och hämta hem min trollunge på vägen hem. Ella ska under eftermiddagen visa mig sin plan på hur vi tillsammans ska pyssla ihop en fjärilsask till hennes farmor som fyller 60 år i dag. Så jag har lite att se fram emot i dag i alla fall. Vad har du själv för dig en dag som denna?? Puss//Isabella

 


Kommentarer
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

ÅH så härliga de övre bilderna var, nu längtar man verkligen till värme och sol :D

2013-03-21 @ 09:52:55
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Marie Bergman

Vilka härliga bilder. Låt det bli vår nuuuu! :)

2013-03-21 @ 11:33:28
URL: http://livetiluxemburg.se/
Postat av: Jenny [delarilivet]

Jag längtar också jättemycket efter våren och lite sol och värme. Lite kul att ni har försökt att få bort isen med varmt vatten, då längtar man verkligen :). Hoppas att det blir en resa för er. Det är alltid lika kul när man kan kolla vad man får tillbaka på skatten.
Ha en bra dag!
Kram

2013-03-21 @ 11:38:23
URL: http://www.delarilivet.wordpress.com
Postat av: Tilde♥

Fy fasiken för snön! Ush:(

2013-03-21 @ 14:17:06
URL: http://tildescanon.webblogg.se
Postat av: Emelie Svensson

Jo man börjar bli rejält trött på kylan och snön nu..som sagt vi får väl hålla tummarna för att det ens blir någon sommar i år för så känns det ju tyvärr inte som läget är nu :(

2013-03-21 @ 15:18:27
URL: http://emeliiiesvenssoon.blogg.se
Postat av: conscious

Ja man längtar :) Speciellt älskar jag våren när man börjar se knoppar och tussilago osv titta fram :) Men snart så...

2013-03-21 @ 15:47:39
URL: http://consciousblues.se
Postat av: Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.

Åh så somriga de översta bilderna var!!
Längtar extremt mycket jag med! Nu längtar man efter eländet (ogräs, kryp mm..) ;)

2013-03-21 @ 20:44:33
URL: http://malinlindstroms.blogg.se/
Postat av: Emma

Hade jag haft sådär lite snö ute på gården hade jag varit överlycklig. Här är det vl fortfarande mer än en halvmeter överallt och stoooora snöhögar :-/ Men det är otroligt skönt att veta att vi går mot ljusare tider nu :-)

2013-03-21 @ 20:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux