En barnsligt rolig present..

Martin gick och fyllde gubbe precis innan jul. Det spelar dock ingen roll hur gamla man blir för i våran familj önskar vi oss alltid nya leksaker när vi fyller år. Martin har länge spanat på en ny radiostyrd helikopter och nu när han fyllde 35år passade jag på att slå på stort. En helikopter som man både kan ta foton och filma med inhandlades i present. Jag och Ella slog in paketen dagen innan men då fröken bus är så otålig och har svårt att hålla hemligheter nu för tiden passade jag på att slå in helikoptern innan hon kom upp för att hjälpa mig. I stället fick hon hjälpa mig att slå in ett paket med våtservetter och batterier. Vi lade sedan paketen under granen i väntan på att Martins födelsedag skulle komma..
 
 
Martin som är lika nyfiken som ett barn gick och kände på paketet där vårtservetterna låg i flera ggr fram tills hans födelsedag. Till sin förvåning kändes paketet mjukt och var nog rätt besviken och trodde nog att det låg ett par strumpor i paketet. Hans min var även obetalbar när han på sin födelsedag öppnade upp det mjuka paketet och fick en mindre chock när det låg just våtservetter i det paketet. Men sim salla bim så plockade jag sedan fram den riktiga överraskningen och lyckan blev total!!
 
Foto: Isabella (helikopter ifrån Lekhallen).
 
 
Även Edwin såg bra förvånad ut när han fick syn på helikoptern och under dagen sedan vart det helikopter race inne i vardagsrummet. Martin orkade inte med att ha något stort kalas utan vill bara fira sin födelsedag tillsammans med oss så vi hade en heldag med bara familjen. På eftermiddagen våldgästade dock min syster och sambo oss ändå "för födelsedagar är till för att firas sa dom!!" Efter att dom åkt hem för kvällen sedan och barnen hade somnat satte vi oss ner för att slå in alla julklappar, lyssnade på lite musik och drack kaffe i överflödiga mängder. Men mysigt det var det allt!!
 

Puss//Isabella

 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Verkligen så härliga bilder :)

2014-12-27 @ 18:59:48
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Åh så mycket glädje! Grattis :)

2014-12-27 @ 19:19:33
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2014-12-28 @ 10:51:28
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux