Maskeradkalas på en söndag bara för att vi kan..

Idag har det varit en riktigt bra dag utan krämpor så vi har haft maskeradparty inne i Edwins rum. Ella ville så gärna inviga sin nya super mjuka onesies med leopard prickar på ifrån BibbanBull som hon fick av oss i julklapp och sminka sig som en tiger. Men då jag inte var allt för glad på iden att kleta in hennes ansikte med smink så letade jag i stället upp några av våra kvarvarande kalasmasker ifrån Ejvor. Maskerna har överlevt fyra kalas redan men är fortfarande lika fina!!

 
 

Ella ville kort därefter hänga upp lite pappersvimplar i taket inför hennes födelsedag. Så vi slog två flugor i en smäll och gjorde det också. Edwin ville dock bara bita på allt som kom tillräckligt nära honom så det tog dock lite tid att få upp vimplarna. Men det gjorde ingenting!! För han var så otroligt charmig och söt idag när han låg där inne i lekborgen på mage i klädd sin zebra onesie och beskådade Ellas akrobatiska balansövningar uppe på spjälsängens smala ribbor.
 

Foto: Isabella
 
Efter att vi busat på där inne i nästan två timmar utan avbrott dukade vi upp med lite mellis på en pläd på golvet. Detta skulle jag dock inte ha gjort för innan jag han blinka hade Ester & Wilma övertagit pläden och mumsade nu friskt i sig skinkan ifrån smörgåsarna. Ella började sedan att galltjuta när hon inte fick något pålägg på sin smörgås och kort där efter skrek Edwin i kano med henne. Det var ju dock kul så länge det varade..

 

Puss//Isabella

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux