Mellan bus och julbestyr..

Igår var jag i väg på en shoppingtur tillsammans med Becca och åt lunch ute på byn medans Martin och kidsen busade på här hemma. Det blev en jättemysig dag och samtidigt en välbehövlig andningspaus för min del, så nu är jag full med ny energi igen. Tur var det!! För under gårdagskvällen sedan åkte Edwin på hög feber så nu är det sjukstuga på riktigt som råder här hemma. Det märks verkligen på honom att han inte mår bra för min glada lilla kille har inte rört på smilbanden över huvudtaget i dag. I stället har han suttit ner tillsammans med Ella i sitt rum och kramats med sina nya mjukishundar och kastat ut byggklossar på hela golvet..

 
 
 

Även Ester och Wilma har märkt att något har varit fel med Edwin och dom har vakat vid hans sida hela dagen. Ester kröp tillslut även upp till Edwin när han satt i sin legolåda på golvet och hon somnade tillslut i hans famn. Efter en stund ropar Ella på mig inifrån lekrummet då även Edwin hade somnat sittandes däri. Jag lyfte upp honom försiktigt och bäddade ner honom i vagnen där han fortsatte att sova i över tre timmar. Den sömnen behövde han verkligen för nu är vaken igen feberfri och gladare än gladast. Det sägs ju att djur har en förmåga att lugna och hjälpa människor att tillfriskna. Så kanske hade Ester en magisk inverkan på Edwin trots allt!!

 
 Foto: Isabella 

 

Annars har vi inte gjort så mycket här hemma. Ella har byggt med lego och julpysslat lite. Julgranen är nu klädd och under eftermiddagen nu ska vi pyssla lite tillsammans inne i hennes barbiehus. Det Ella dock inte vet om att hon kommer att få en massa nya fina saker till huset i julklapp. Jag har även beställt en talande barbiedocka till henne som upprepar det man säger till henne i julklapp och det ska bli så kul att se hennes min när hon öppnar upp det paketet på julafton!! För trots att hennes rum är fullt av leksaker av alla dess slag så är det väldigt sällsynt att hon fått helt nya saker då hon oftast har fått ärvt mina gamla leksaker. Jag vet därför att hon kommer att bli extra glad nu när hon får en helt ny docka att leka med.

 

Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Småstadsfrun

Tänk det är samma här när lillen är sjuk. Då lämnar inte hunden hans sida. Skönt att er lille verkar må bättre igen.
Ta hand om er!

2014-12-03 @ 20:42:34
URL: http://www.smastadsfrun.se
Postat av: Robex Lundgren

va finna bilder

2014-12-04 @ 08:49:33
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux