Sjukligt söta små doktorer - i vab tider.

Vad gör man en regning dag!? I går var det en sådan dag när jag inte hade någon fantasi kvar alls för att kunna sysselsätta barnen. Orkan har varit som bortblåst den sista tiden och jag äntligen fått svar på varför. Efter mitt läkarbesök förra veckan visade provsvaren att jag hade sjukligt låga järnvärden och att mina struma prover inte heller vad på topp. Det känns jätte lättande att äntligen komma ut ifrån ett läkarbesök med svar på vad som är fel. Ny mediciner och ökad dos på levaxin har satts in men uppföljning om tre månader. När orken tryter är det en välsignelse att Ella är så pass självgående och kreativ!! I över tre timmar lekte hon uppe på sitt rum med Edwin..

 
 

Dom tog fram sina små doktorsväskor som jag beställt ifrån Lekhallen tidigare under hösten. I dessa fanns det verkligen allt dom små behövde för att kasta sig in i fantasifulla rollspel. Ella var självklart sjuksköterska och Edwin fick titeln Mr mcstuffins. Tillsammans lagade dom leksaker och ställde diagnoser inför uppfyllda väntrum. Skrollan dockan hade brutit ett ben, hunds var tydligen magsjuk och Edwin själv var även på sin årliga hälsokontroll. Själv låg jag ner på Ellas säng för att i akta deras lek med armen inlindad i strumpor!!

 
Foto: Isabella
 

Sötnosarna lekte på enda fram till lunch utan avbrott. Efter Lunchen sedan var dags för Ella att packa i ordning sina saker för en mysig övernattning hemma hos Moster Rosanna och John. Dom bakade pepparkakor, dekorerade pepparkakshus och julpysslade. Medans fröken bus var i väg passade jag och Martin på att slå in alla årets julklappar. Edwin var så trött efter allt busande så att somnade ovaggat på kvällen sedan. Vilket i sin tur bjöd upp till levande ljus och filmmys för min Martins del. En riktigt lyxig dag i världsklass blev!!

 

Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Frida

Så söta :-)

2014-11-30 @ 05:47:30
URL: http://fridasofias.blogspot.com
Postat av: Millan

Love. Gud va söta & fina bilder!

2014-12-03 @ 23:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux