Sagan har fått ett lyckligt slut!!!

Livet skenade i väg utav sig själv och jag hade tyvärr inget annat val än att pausa mitt skrivande här inne. Någon förklaring fick jag häller inte möjligheten att ge er alla då allt kom så plötsligt och nu så här lång tid efteråt känns den förklaringen överflödig. Jag kan bara ifrån djupet utav mitt hjärta säga förlåt till er alla som undrat vad som egentligen skedde!!? Men jag skulle inte stå här i dag nu om jag hade gjort någonting annorlunda i den stunden och speciellt inte med våran nya familjemedlem sovandes på armen..
 
 
Foto: Isabella Sköldmark.
 
Vi har nämligen efter alla års kämpande"i jakten på ett syskon" tillslut lyckats få genomgå en fullgången graviditet utan missfall och tragiska slut!!! Ella har äntligen fått blivit storasyster till en liten stjärna vid namn Edwin. Jag födde honom med raketfart i slutet utav sommaren och vi har fortfarande inte riktigt förstått att han är våran och här för att stanna!! Det finns så mycket att berätta om året som gått men fram tills att den dagen kommer då min ork är helt tillbak igen, så hittar ni mig inne på instagram under Alias:”isa_rustaupp”.
Puss på er alla!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Hurra! Grattis! Lycka!

Jag har aldrig sluta titta in, förvissad om att det skulle komma något bra inlägg så småningom. Och det gjorde det!

2014-10-03 @ 23:50:33
Postat av: På Selmas gata

Men så roligt!! Stort grattis! Jag måste erkänna att jag undrat vart du tog vägen, och hur det gick med allt, och nu verkar det ju som om det hänt väldans bra saker i ditt/ert liv:) Hoppas du kommer tillbaka i bloggform för nu har vi nyss flyttat till hus och jag älskar den inspiration du bjuder på här. Stor kram!

2014-10-09 @ 23:59:46
URL: http://selmasgata.blogspot.se/
Postat av: madebycarran

Vilken underbar blogg! Hittade hit av en slump och du har gett mig mycket ny inspiration även om det var ett tag sedan du skrev. Hoppas du hittar tillbaka till bloggvärlden igen...
Stort grattis till nyaste tillskotten i familjen!

2014-10-13 @ 21:59:17
Postat av: Lidingömamman

Grattis! Underbart att det äntligen gick vägen. Hoppas att du kommer tillbaka till bloggandet igen för jag har saknat dina inlägg.

2014-10-15 @ 20:52:50
URL: http://www.lidingomamman%40blogg.se
Postat av: Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter

Stort grattis!

2014-10-19 @ 22:13:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Emms78

Grattis till hela familjen!! ♥♥♥♥

2014-10-24 @ 07:24:44
Postat av: Lina

Åh va härligt att se! Grattis till er alla fyra och underbart med en liten bebis efter allt som hänt! Njut å stanna upp å bara njut!

2014-11-06 @ 11:02:09
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.se
Postat av: Yenny, mamma till Tilde och Tuva

Brukar kika in i bland och självklart med fundering vad som hänt, men kan ju inte bli med än glad och gratulera till erat mirakel nr:2, så fantastiskt roligt!! Och äntligen har jag en massa blogginlägg att läsa ikapp! Så himla söta barn ni har!! Även om mina inredningsprojekt ligger på is pga. tidsbrist och ekonomi (är student numera) så är det alltid roligt att inspireras av dig <3 <3 <3

2015-01-11 @ 12:35:49
URL: http://nouw.com/ecosvea

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux