Att våga utmana sig själv..

Veckan som var har varit den bästa på evigheter!! Jag har vågat utmana mig själv och hela familjen fick helt fantastiska nya vänner på köpet. Sedan jag pangade in i väggen för snart fem år sedan tappade jag samtidigt bort en bit av mig själv. Jag som annars har sets som social, orädd och nyfiken på livet förvandlades till en grå liten mus som varit rädd för allt. Allt som har med sociala tillställningar att göra sedan dess har bara skapat panikångest och tårar för mig. Jag kunde till slut inte ens gå ut för att handla, köpa en korv till mina barn eller åka buss. I snart 3års tid har jag gått på öppenpyskiatrin och fått hjälp för mina panikångestattacker och under det senaste året har jag lyckats övervinna så många rädslor att jag nu äntligen har fått kontroll över mitt liv igen. Jag vågar nu åka buss, ta med mig barnen själv till köpcentren och i helgen har jag även lyckats lägga den sista pusselbiten..  
 
 
Jag bjöd nämligen över en helt nyfunnen vän med familj ifrån Instagram till oss. Vilket inte skulle finnas på världskartan för ett år sedan att jag skulle våga göra. Jag fick kontakt med Cristine ifrån Karlsborg via mail efter att hon vunnit en tävling hos mig. Innan hade jag bara sett några enstaka bilder på hennes hem och växlat några små ord på Instagram. Det visade sig att vi två delade så mycket rädslor, vardagsituationer och intressen så när jag fick höra att dom hade tagit in på hotell med gångavstånd ifrån där vi bor kändes det nästan som ödet. Vi bara måste ses!! Jag var helt galet nervös under lördagsmorgonen i väntan på att dom skulle komma hit och försökte hela tiden tänka vad är det värsta som kan hända!? Att jag bjuder lite på mig själv och antingen blir det bara en fika eller så ses vi igen.
 
 
Det blev inte bara en fika utan hela familjen var så underbar och vi klickade verkligen direkt både stora och små. Christine och Daniel hade nämligen också två barn, Ebba och Oliver i nästan samma ålder som Ella. Fröken bus blev så bra kompis med Ebba under dagen att hon till och med grät när dom skulle åka hem på kvällen sedan. Dagen efter bestämde vi därför att vi skulle ses igen. Denna gången ute på byn för lite shopping och busande på leklandet. Det blev verkligen en helt fantastisk dag på alla sett och vis!! Vi vuxna hann även med att prata massor och det kändes verkligen som att vi känt varandra hela livet. Det skrattades så mycket att jag hade magknip dagen efter och det hör verkligen inte till vanligheten i dessa samanhang för mig..
 
 Foto: Rustapp
 
Efter leklandet, lunch och alla busande timmar var det dock dags att skiljas åt!! Familjen Cambring skulle åka vidare på sin semester och hälsa på barnens morfar i norrland. Det var lite tufft att skiljas åt och både Ebba och Ella hade så svårt med avskedet. Dom bestämde sig för att dom skulle börja brevväxla (då Ella inte har någon egen telefon) så nu har dom lite att göra framöver. Ella behövde dock inte längta efter Ebba speciellt länge för redan dagen därpå fick dom ses igen. Det blev nämligen ingen norrlandstripp! Så på vägen hem mot Karlsborg passade dom på att ta en omväg runt hela Stockholm bara för att kunna stanna till hos oss på en snabb fika igen. Detta fick hela våran familj att nästan slå bakåtvolter av lycka!! Vi har bestämt att vi ska åka ner till dom inom kort och se hur dom har det så att vi kan ses snart igen. Tänk så mycket man kan vinna på att våga utmana sig själv!! Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Jullan

Friskt vågat hälften vunnet som man brukar säga. Vilken upplevelse. Ja ibland är det bara meningen....

2015-08-07 @ 23:49:32
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Sandra

Underbart Isa!!!❤❤

2015-08-08 @ 13:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux