Jox - Möbler att växa med!!

När jag hittade vårat drömskrivbord trodde jag helt ärligt talat inte att jag kunde bli mycket gladare!! Skrivbordet har en tidlös skandinavisk design som tilltalar både stora och små. Medans Ella var hemma hos en kompis förra helgen passade jag och Martin på att montera ihop skrivbordet för att sedan överaska henne när hon kom hem!! Mitt i allt fick jag sammtidigt för mig att vände upp och ner på hela hennes rum och började sortera leksaker på löpande band. Medans jag sysselsatte mig där inne valde grabbarna i huset att montera i hop alla dom nya möblerna inne i Edwins rum under tiden. När jag sedan kom in i rummet och fick se Edwin sittandes i ett hört på den nya mattan skrattandes och lekandes med sin trumma stannade tiden upp en stund..

 

 

Det var först när jag vände mig om som jag såg skrivbordet uppmonterat för första gången och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!! Pastelltonerna på Edwins vägg gav en sådan varm och mjuk känsla tillsammans med snyggo skrivbordet. Jag rusade fort ner för trappen för att hämta kameran och när jag kom upp igen satt Edwin där inne på stolen bredvid Martin. Skrivbordet passade så otroligt bra här inne så jag var nära på att skifta rum direkt till Ella. Men när Martin sedan utbrast att "nu får frun lugna sig lite" insåg jag att allt har nog ändå sin tid!! 

 
 
Martin gick sedan ner för att hämta lite kaffe till oss två och Edwin sattes ner på den ny mattan igen och började snabbt därefter att trumma på sin trumma igen. Under tiden hängdes den nya lampan upp i taket och dom fina små pappers boxarna monterades. Vi beställde både runda boxar och fyrkantiga till hyllan. En blå pastellfärgad kudde med samma fina mönster på som den rundamattan fick också flytta in i lekborgen. När jag beställde mattan trodde jag inte att den skulle vara så pass stor som den faktiskt var!! Denna uppenbarelse kom nu som en positiv överraskning då jag gärna ville ha en större matta till Edwin. Mattan har en diameter på 120cm och är tillverkad av ren ull. Jag är sedan tidigare riktigt såld i ullmattor och mattor av detta slag passar extra brar i ett barnrum!!
 
Foto: rustaupp.
 
Efter att vi hade druckit upp vårat kaffe och Edwin börjat bli otålig var det dags att flytta över skrivbordet in till Ellas rum!! Väl inne i hennes rum kunde jag dock inte bestämma mig för om vi skulle placera det i direkt anslutning till hennes tavelhyllor eller om det skulle få stå under fönstret. Vi roterade om flera gånger och insåg snabbt att det vart ju lika fint oavsett vart vi placerade det så vi överlät detta beslut till Ella, så att hon själv sedan fick avgöra hur hon ville ha det där inne. Kort därefter kom Ella hem igen och gissa om hon blev överraskad när hon fick syn på skrivbordet där inne!! Hur hon valde att placera det!? Det får ni se framöver. Puss//Isabella
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux