Tips - Designa dina egna krukor.

Att jag är en av ingela p arrhenius största beundrare har nog inte undgått någon av er!? Jag har velat ha två krukor med ett motiv på den otroligt fina ugglan sedan jag själv ruvade på Edwin under ivf:en. I förra veckan förverkligade jag den drömmen genom att ta ett foto på ugglan i bokhyllan. Jag beställde sedan med hjälp av myfacepot två stycken krukor för eget bruk på den lilla skönheten. Lagom till helgen så anlände krukorna och dessa finingar kommer nu för all framtid att ge mig ett extra leende!!!
 
 
Vi har även beställt jättecoola krukor baserade på foton på barnen till att kunna ge bort i present till våra nära och kära!! Det roligaste med krukorna ifrån Myfacepot är att dom trycks upp efter beställning och i verklighetstrogen storlek. Dessa två gav vi bort till min mamma i födelsedagspresent nu i helgen och fyllde upp den ena med vackra tulpaner!! Edwin som normalt sett inte har något hår alls på huvudet fick nu även värsta coola blommsterfrisyren. Jisses så mamma skrattade när hon öppnade upp sitt paket och fick syn på barnbarnen som små krukor..
 
 
 

Ella har även fått nya krukor till henens rum och lite varstans i hemmets små vår står nu våra personliga små skönheter utspridda. Jag är verkligen helt såld på denna ide!! Krukorna finns tillgängliga i fyra olika storlekar och med den minsta krukan medföljer det även en liten söt kaktus. Alla storlekar går även att få i antingen porslinsutförande eller plast. Jag har beställt båda varianterna och insåg snabbt att dessa kommer att komma till användning även ute på altanen i sommar.

 
 Foto: Rustaupp.
 
Efter att jag publicerade dessa bilder inne på Instagram under helgen fick jag snabbt massor av frågor på hur mycket krukorna kostade!? Vad frakten gick på etc. Jag som normalt sätt inte handlar varor ifrån utlandet (dessa tillverkas i tyskland) har bara positiva erfarenheter att dela med mig utav efter detta köp. Inne på myfacepots egen hemsida kan ni läsa lite mer om hur ni går till väga för att göra en beställning samt riktlinjer och enkla tips på hur du går till väga för att ta den optimala bilden inför tryck. Storlek: S (Edwin) kostar 219kr/st och en M (Ella) kostar 255kr. Frakten går på ca: 100-130kr beroende på hur stor din order är och tar 3-4 arbetsdagar. Puss//Isabella
 

Kommentarer
Postat av: linn

Verkligen kul med lite färg! :D

2015-02-18 @ 18:35:49
URL: http://goblinn.blogg.se/
Postat av: Carina

Så fint!: :)

Postat av: sandra

Coola krukor!!! 💖 💖

2015-02-22 @ 21:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux