Dröm tapeten är den du designar själv!!

Jag har som ni vet velat tapetsera om inne i sovrummet väldigt länge. Men inte hittat en tapet som jag verkligen gillat lika mycket som den trädtapeten som vi redan hade där inne. Denna tapet har även blivit lite av min symbol och landmärke genom årens lopp. Den har symboliserat så mycket för mig och även fått varit med om så mycket. Den har stått där fin och ståtlig när vi både har skrattat, gråtit och stått ut med att blivit målad på med kritor av våra barn. Nu mera är våran älskade trädtapet bara ett minne blått och en nydesignad skönhet har fått tagit över platsen. Jag har lovat er lite fler bilder på den nya tapeten och sovrumrenoveringen, så här kommer nu ett helt gäng med nytagna bilder..
 
 
 
Jag ville ha en effektfull och grafisk tapet till sovrummet!! Men då jag som sagt var inte hittade någon som passande mina önskemål ute på marknaden blev i stället till att designa en själv. Jag tog hjälp av Mr Perswall och lät dom hjälpa mig att skissa upp ett mönster efter mina idéer och önskemål. Slutresultatet blev en Zigg-Zagg mönstrad skönhet full med ny livsenergi och liv..
 
 
Det tog bara någon dag att få hem tapeten och precis som med dom andra tapeterna ifrån Mr perswall gick det på ett kick att sätta upp den på plats. Tapeten kommer nämligen måttanpassad för just din vägg i färdiga våder så allt man behöver göra är att klippa efter måttmarkeringen, rolla lite lim direkt på väggen och sen sätta dit tapeten. Våran sovrumsvägg tog knappt 30min att tapetsera vilket även gick dubbelt så snabbt som sist vi tapetserade med Mr perswalls tapeter. Om det gick så här fort nu kan jag knappt vänta på att sätta igång med nästa vägg.
 
 Foto: Rustaupp.
 
Vi har nämligen även beställt lite fler tapeter till hemmets små vrår. Men det pysselprojektet får dessvärre vänta fram tills nästa helg då Martins semester även börjar. I dag ska vi dock fokusera på att förbereda allt inför morgondagen. Martin mår nämligen bättre idag och har åkt iväg till jobbet under eftermiddagen så det lutar åt att vi även kommer kunna åka iväg i morgon. Det blir ingen fartfylld weekend men desto mysigare ska vi allt se till att ha. Om vi så ska stanna inne på hotellrummet hela helgen så får det bli så. Vi är ändå tillsammans och bara vi två. Hoppas att ni får en jättefin helg ni med. Puss på er// Isabella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux