Hulken han kan han..

Det har varit väldigt mycket tal om hur dålig den här sommaren har varit och hur vädret förstört hela semestern för folk i våran närhet. Själv tycker jag inte alls att det har varit en så hemskt sommar då den blir vad man gör den till!! Visst har det regnat mycket under dagarna men under kvällarna har det i stort sätt varit fint väder nästan varje kväll, i alla fall här i Stockholm. Lite regn har inte hindrat oss för att njuta av ledigheten och det har varit rätt mysigt att slippa hänga på stranden. Vi har fått så mycket annat gjort här hemma under semestern och pysselprojekten har avlöst varandra med bus och lek.
 
 
Här om dagen så påbörjade vi ett nytt förvaringsprojekt till barnens alla leksaker nere i vardagsrummet och under kvällen bjöds det sedan in till spelkväll för hela slanten. Superhjältekläderna åkte på och sen var kvällen i gång!! Martin och Ella utmanade varandra i kortspelet Uno medan Edwin for fram som en Batwin på sin nya Brio-taxamobil. Han fick den av sin mormor när han fyllde år och den blev så otroligt uppskattad. Det är även något speciellt med Brios leksaker i mina ögon och ett märke som jag alltid omgivit mig utav. Min första lilla brio tax fick jag själv redan som 2åring och för några år sedan fick Ella även sin första tax när hon fyllde år, så att Edwin även skulle få en egen nu var givet.
 
 
Vi trodde först inte att han skulle klara av att bemästra konsten att sparka sig framåt på taxen då han inte är så lång och stadig. Men oj vad fel vi hade. Han riktigt flög fram och sicksakade sig fram emellan legoklossarna som en riktigt superhjälte och när hindrena blev för stora backade han bakåt i racerfart. Jag han till och med att filma hans konster och när vi sedan kollade på filmen ser det ut som att vi har snabbspolat den, för så fort gick det. Medans Edwin busade på hann Ella och Martin spela två rundor i kortspelet. Men sen tog det tvärstopp!! Batwin kom nämligen på att han också ville spela!! När hulken sa nej inte nu gubben hotade Batwin med att äta upp alla korten. Sen var cirkusen i gång!!
 
Foto: rustaupp
 
Ella blev ledsen över att spelkorten hade blivit blöta vilket resulterade i galltjut. Kort därefter började Edwin att skrika och hundarna att skälla. Så höll det på så en bra stund!! I samma veva tittar min Hulken på mig och säger: "Gå upp och ta dig ett bad du älskling så fixar jag resten så länge!!" Dom orden kunde inte kommit lägligare så jag smet upp direkt. När jag sedan kom ner igen var vardagsrummet städat, middagen stod på bordet och barnen var nöjda och glada igen. Denna lilla paus gav mig så mycket ny energi att jag under kvällen sedan han med att både avverka alla jobbplanering och rita klart skissen på förvaringshyllan. Efter att barnen hade somnat blev det sedan en mysig filmkväll för hela slanten. Han kan allt den där Hulken!! Puss//Isabella
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Nu har inte jag barn själv men jag kan verkligen leva mig in i det du skriver, för du får det att kännas så nära! Och vilken härlig kärlek hela din familj verkar ha vill varandra, underbart:) njut på och ha en fin helg!

2015-07-31 @ 09:05:58
URL: http://sofiahurricane.blogg.se
Postat av: Sandra

Erat hem är ju bara så fint!!! 😍😍😍

2015-07-31 @ 10:39:08
Postat av: Petra Gashi

Vilket fantastisk kul stil ni har i ert hem. Gillar skarpt!

2015-07-31 @ 10:42:43
URL: http://petragashi.blogg.se/
Postat av: yllefilt.blogg.se

Härliga, lekfulla bilder.

2015-07-31 @ 12:54:35
URL: http://yllefilt.blogg.se/
Postat av: Louise - vitmossa

Åh vad fint ni har!

2015-07-31 @ 16:58:24
URL: http://vitmossa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux