Vigelselringen ur en tuggummiautomat..

Vi fick en helt otroligt fin helg och bröllopsdag!! Redan under fredagen blev det succé, då våran underbara granne valde att kidnappa Ella en stund för en spontan myskväll medans vi då fick möjligheten att packa i lugn och ro. Tant Berg som Ella kallar henne är så otroligt go och hon hade dukat upp med middag, film och goda saftdrinkar. Fröken bus kom inte hem först efter klockan tio på kvällen och på sig hade hon en stor Bolibompa dräkt. Vi började tokskratta när vi fick syn på henne och Edwin som älskar Bolibompadraken sprang genast fram för att ta tag i svansen. Barnen busade sedan på i ytterligare en timme, det blev en riktigt sen men mysig kväll..  
 
 
Lördagen började sedan med att vi fick sovmorgon då Edwin inte vaknade först efter att klockan slagit tio. Tyvärr kom hans sovmorgon inte så lägligt denna morgonen då vi hade bestämt upphämtning och skjuts in till stan av Martins pappa redan en timme senare. Så det blev till att kasta på sig kläderna direkt!! Min syster och mamma passade barnen medans vi var borta och det var första gången någonsin som vi två har kunnat åka i väg och inte känna oss ett dugg oroliga. Utan vi kunde verkligen slappna av och bara njuta av varandra.
 

Väl framme i stan möttes vi av ett helt bedårande hotellrum och en takterrass med utsikt över hela Gamla Stan. Där uppe satt vi länge och pratade i flera timmar över några glas vin. Vi gick sedan ut och åt på en jättemysig Italiensk restaurang innan vi trädde in i Stockholms nattliv. Innan hemfärden dagen därpå tog vi en tur i Gamla Stans alla butiker och passade även på att köpa oss nya vigselringar. När vi gifte oss var jag ju höggravid och valde därför att vänta med vårat köp av ringar tills mina fingrarna återfått sin normala storlek igen. Ringen som jag fick som symbol av Martin under vigselceremonin kommer jag dock alltid att ha ett extra gott öga för. Han hade nämligen precis så som i Sunes sommar stått vid en tuggummiautomat i flera timmar för att få tag i den perfekta ringen till mig. Det är kärlek för mig!! Puss//Isabella
 

Kommentarer
Postat av: Evelina

Hej!
Vet du vart de fick tag på drakendräkten? Letar med ljus och lykta men hittar ingen! Stort tack i förväg!
Mvh, Evelina

2016-06-19 @ 07:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux