Besegrad av en 6åring!!

Nu är ordningen återställd och hela familjen är samlade igen!! Den här veckan kommer det att hända mycket kul här hemma. Jag väntar in en massa nya leveranser inför sommarens alla teman. Ella har även fått möjligheten att sommarjobba tillsammans med mig i år och testa sina egna utvalda uteleksaksfavoriter i samarbete med Jollyroom. Martin och Ella passade därför på att inviga dom direkt och utsatte sparkcyklarna för en mängd olika tester. Det blev minst sagt kontraster i deras svar när jag fick höra deras utvärdning efter lektillfället. Jag tror bestämt att Martins svar är mer baserat på att han är en riktig tävlingsmänninska och inte riktigt vill se sig själv besegrad av en 6-åring!!
 
 
Ellas utvärdering: "Jag tyckte att sparkcykeln var lätt att svänga med och kändes inte alls vinglig eller tung!! Mina händer fick plats perfekt runt styret och jag blev inte ens svettig i händerna. Jag kunde åka på ett ben direkt och göra en massa trix, det bästa av allt var att jag åkte fortare än pappa!! Det jag tyckte saknades var dock att det inte gick att fälla ihop sparkyckeln när jag skulle ställa in den i förrådet. Jag lät Lova ,min kompis testa den också. Hon tyckte att den var så fin och rolig!! Jag älskar verkligen den gröna färgen på sparkcykeln men den skulle vara ännu finare med fjärilar på så jag ska sätta dit mina klistermärken som jag har uppe i min pärm sen. Av mig får den 4 stjärnor av 5 möjliga. Den hade fått 5 stjärnor om den hade gått att fälla i hop."
 
 
Martins utvärdering lät så här: "Den var jättelätt att styra och att få upp farten med. Hjulen verkar vara slittåliga och man kände knappt några ojämheter alls i marken när man åkte på den. Stålramen var lätt att manuvrera när man skulle försöka sig på några trix. Jag kände mig dock som Bambi på hal is till en början men jag hittade snabbt balansen. Precis så som Ella saknar jag funktionen av att kunna fälla i hop sparcykeln när den inte används. Men samtidigt skulle styret inte vara lika stabilt då och ur min synpunkt som förälder ser jag hellre att barnen åker säkert och att inga risker finns med att styret vrider sig eller åker ner under färden. Vilket är toppenbra med Pinpeak då dragspelsfunktionen inte finns och styret är fast. Jag tror dock att denna sparkyckel lämpar sig bäst till barn och det måste även ha varit något fel på min för Ellas gick så mycket fortare. Dessutom kunde hon göra fler trix med hennes vilket jag ser som orättvist!! Så av mig får den 3 stjärnor av 5 möjliga."
 
 Foto: Isabella - i samarbete med: Jollyroom.
 
Då jag vet om att Ella gillar fartfyllda och nervkittlande uteleksaker har jag även anordnat en stor överaskningsdag till henne. Jag har bjudit in några vänner till Ella och kommer ställa till med en av sommarens roligaste kalas. Vi kommer att spärra av våran bakgata och ha en fartfylld utedag i världsklass. En dag annpassad för både stora och små där till och med jag själv kommer att få möjlighet till att övningsköra lite. Jag må inte ha mitt körkort i handen riktigt än men ett körkort av detta slag borde till och med jag klara av att ta. Puss//Isabella.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux