Drive in bio för både stora och små..

Igår anlände Edwins nya BeSafe iZi Kid X1 i-Size bilbarnstol som vi fått möjligheten att recensera i samarbete med Besafe och Jollyroom. Vi kommer att återkomma till recensionen om några veckor men redan nu ville jag utsätta stolen för några tester utanför bilen och vad passar inte bättre än att inviga den under våran drive in biokväll i vardagsrummet. Edwin såg dock bra fundersam ut när vi placerade honom i stolen mitt på vardagsrumsgolvet och dessutom frammåtvänd vilket det är stort "aja baja" på att göra när barnen är under 4-5år. Ja, så länge dom inte sitter i ett vardagsrum och ska titta på film för första gången då är det helt okej!!
 
 
Edwin satt verkligen som gjuten i stolen och smälte in i iZi Kid X1 i-Size stolens underbara saphir-blåa färg. Med ett enhandsgrepp på stolens baksida kunde Martin snabbt göra det ännu mer bekvämt för Edwin genom att fälla stolen bakåt. Att iZi Kid X1 i-Size stolen har marknadens allra bästa ligglägen och gör att barnet kan åka bekvämt även under längre resor/filmstunder, det kan vi härmed bekräfta!!
 
 
Medans vi riggade upp med film och gjorde i ordning det sista kom Ella ner för trappen. Hon blev lika förvånad hon när hon kände popcorndoften ifrån köket och sedan fick syn på deras bilbarnstolar som stod uppraddade längst med mattkanten. Hon skrattade även högt när hon fick syn på hundarna!! För Ester och Wilma hade redan lagt sig tillrätta på deras bilkudde så nu var det bara för Ella att slå sig ner så att föreställningen kunde börja..
 
 
 Foto: Rustaupp   
 
När man är på bio så ska man ju helst sitta still, vara tyst och koncentrera sig på filmen!! Men heter man Edwin och är 10 månader gamal gör man bäst i att göra tvärtom. Han satt i stället och pratade, skrattade högljudt och matade sig själv och hundarna med popcorn i 1,5 timme. Stilla det satt han dock och det kan vi garanterat tacka Besafe och den bekväma iZi Kid X1 i-Size stolen för!! Detta med drive in bio måste vi garanterat göra om flera gånger för jisses vilken succe det blev!! Puss//isabella
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!
Ser med spänning fram emot en recension. Hur sitter den i bilen? Blir det trångt, måste man flytta fram passagerarstolen? Finns det gott om benutrymme för det lite större barnet?
Vad tycker ni om stolen över lag?
M
hälsningar
Jenny

2015-06-22 @ 15:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux