Pappa kom hem för vi längtar efter dig..

I dag är inte allt så glädjefyllt och skrattfullt som det brukar vara här hemma. Martin är nämligen iväg på svensexa för att fira sin bror i helgen. Jag är långt ifrån van med att han är borta på helgerna så jag längtar redan halft ihjäl mig. Barnen passar dock på att göra allt det som man inte annars brukar få göra här hemma när pappa är borta. Ella hoppar runt i sängen medans Edwin gör allt som står i hans makt för att komma åt att låna pappas färgglada kalsonger..
 
Foto: Isabella - i samarbet med happysocks.
 
När barnen har somat i kväll ska jag själv passa på att jobba i kapp lite. Dom senaste veckorna har det nämligen blivit otroligt mycket sena nätter för min del då jag suttit uppe med planeringen för både födelsedagskalas, bröllopsfirande och kommande renovering. En ny tapet till sovrummet är redan på väg ifrån Mrperswall och jag är mer en spänd på att få se den i verkligheten. Dom har nämligen hjälpt mig med att designa en helt ny tapet efter min egna önskemål!! Så fort den anländer ska jag även visa upp den för er. Hoppas att ni har en riktigt trevlig helg alla fina!! Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Jullan

Wow! Det är inte dåligt det att få designa en helt egen tapet. Blir spännande att se när den kommer.
Vi håller just nu oå att bygga övervåning på vårat hus och jag har sån ångest för jag vet inte om vi ska ha tapet eller om vi bara ska måla och kanske använda väggdekorer? GAHH!! Alla dessa val alltså?! ;)

2015-06-14 @ 21:49:55
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Anonym

😍😍😍

2015-07-03 @ 02:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux