Vårat eget wonderland!!

Det börjar närmara sig sommarlov och massor av högtider att fira in och minnen att föreviga. Jag och Martin firar blandannat våran första bröllopsdag, Ella slutar på förskolan och Edwin fyller 1år. För oss finns det inget bättre alternativ än att fira in dessa kommande kalastillfälen på någon annan plats än i våran trädgård. Förra året fick barnens lekplats en liten makeower i samband med vårat bröllop då vi målade om staketet i en fyllig lila kullör. Vi tillverkade skyltar av mdf och skapade vårat eget wonderland!!
  
 
Denna del av våran trädgård har redan fått en speciell plats i vårat hjärtan!! Det var som sagt var här ute som jag stod höggravid förra sommaren mitt i sandlådan och sa ja till min man under eken. Vi ville hålla cermonin enkel och bjöd därför bara in våra närmaste familjemedlemar. Borden var uppdukade med massor av färg och vi hade bakat en stor schackrutig bröllopstårta med med två stora schackpjäser på toppen. Det blev en helt sagolik dag full av känslor och nya minnen för livet.
 
 
Bara några dagar efter bröllopet gick jag även och fyllde 30år och fem dagar senare dök Edwin ut med rekordfart. Det känns nästintill overkligt att det redan har gått ett år sedan dess och nu är det snart dags att fira in Edwins 1årsdag. Våran lilla kille som berikat vårat och storasysters liv med ännu mer kärlek och mening börjar bli stor. Helt plötsligt är han inte någon liten bebis längre utan en viljestark krabat full av envishet och bus.  
 
 
 Foto:Rustaupp  
 
I år kommer vi därför att fylla på lekplatsen med lite mer lekfulla detaljer till Edwins kommande 1års kalas och redan nu så har några nya lekfulla moment fått flytta ut i trädgården. Det senaste tillskottet är ett marknadsstånd ifrån Jollyroom som vi döpt om till cirkus-kiosken. Här i kommer det att serveras riktiga bakverk, popcorn och fika under 1årskalaset. Det kommer att bli ett minst sagt färsprakande kalas med fokus på fantasi, lek och bus för både stora som små. Puss/Isabella
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux