Folkhemmet har en särskild plats i mitt hjärta!!

Det minsta av våra tre barnum här hemma tillhör nu Edwin. Trots den lilla ytan på 185x250cm så rymmer detta rummet massor!! I helgen har även rummet berikats med en massa nya fina sker och en nya matta. Ni minns kanske den superfina mattan vid namn Tangier ifrån Classic-Collection som jag använde mig utav vid stylingen i Projektvastan tidigare i somras? Ja den mattan hann hela familjen förälska sig i och jag har sedan dess sökt efter den med ljus och lykta då den blivit så otroligt populär och sålt slut direkt hos alla återförsäljare. Men med fantastisk hjälp ifrån Folkhemmets engagerade och fantastiska personal fick vi tillslut hjälp med att hitta våran drömmatta och fann den i deras butik inne i Heron City..
 
 
Nu ligger mattan här hemma utrullad på Edwins golv och jag kan inte sluta le när jag ser på den!! Mattan är  handvävd i finaste ull och helt slät i sitt utförande vilket både vi och dammsugaren älskar. Den finns i mängder av olika färgsättningar och storlekar men just denna ljusgråa är min absoluta favorit!! Du hittar alla färgsättningar här. Tack vare fönstrets placering i Edwins rum behövdes det verkligen en ljusare matta där inne för att ta tillvara på så mycket ljus som möjligt. Den ljusgråa färgen i Tanger mattan matchar även jättefint mot väggfärgen och alla vita detaljer där inne. Barnen tycks vara minst lika glada som vi vuxna över den nya mattan för under dom senaste dagarna har dom båda två varit i Edwins rum nästan varje dag.
 
 
 
Edwin har byggt med klossar och Ella har pysslat lite vid hans skrivbord medans jag bara har gått runt och njutit av vyn här hemma. Buswin fick även låna Ellas nya frostklänning under lekdagen idag. Det riktigt lös om hela honom när han snurrade runt där inne i rummet och jag kunde inte hålla mig ifrån att knäppa av en masa nya fina bilder på barnen medans dom busadeEfter lunchen gick vi sedan ut till lekparken en stund för att samla in lite löv. Ella hade önskemål på att skapa en hösttavla av nerfallna löv. Till hennes besvikelse fanns det dock inte så mycket stora fina löv där ute på marken. Så någon tavla skapades det inte men vi passade i stället på att fika lite och byggde ett stort kuddhav i mitten av gräsmattan. Där ute satt vi sedan tills att det var dags för middag.
 
Foto: Isabella
 
I skrivande stund sitter jag och går igenom bilderna ifrån den tidigare fotograferingen inne i Vasastan och skissar lite på det sista som ska beställas för att färdigställa det sista barnrummet i det projektet. Så med lite medvind hinner jag klart med all planering under kvällen så att jag även kan visa er alla fina bilder ifrån barnrummen här inne på bloggen under veckan. I övrigt har det inte hänt så mycket mer här hemma utan vardagen rullar på utav sig själv. Vi har gått in i graviditets vecka 12 och snart är den där magiska 13 veckors gränsen nådd och jag håller tummarna stenhårt för att illamåendet försvinner i samma veva som oron kommer att minskas. Redan på fredag är dags för första besöket på mödravården för den här gången och jag tror att allt kommer att kännas mer verkligt efter inskrivningen.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erica

var kommer fotoramen ifrån? Den med alla fotografier.

Svar: Hej!! Den kommer ifrån en lokal fyndmarknad vid namn Eges. Men finns liknande kollage ramar på Gallerix till bra pris. Med vänlig hälsning isa
Isabella sköldmark

2015-09-22 @ 18:59:11
Postat av: Sofia

Hej! Jag undrar vad du fotar med eller hur du får bildens så ljusa och fina inomhus 😊 tips vore snällt!! Kram

Svar: Hej!! Det är blixtens förtjänst. Med vänlig hälsning isa
Isabella sköldmark

2015-09-23 @ 21:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux