Förändra med texstiler - Gult och grått i barnrummet.

Dagen började strålande med knallblå himmel och strålande sol. Efter att Ella slutade skolan begav vi oss direkt hem för att flytta om lite i hennes nya rum. Hon har verkligen sett fram emot detta moment och klämt, känt på hennes nya påslakan flera ggr redan. Övertalningsprocessen ifrån hennes sida på när vi kunde byta ut hennes sängkläder och ställa i ordning dom nya produkterna inne i hennes rum började självklart redan samma dag som leveransen anlände. Sedan dess har vi blivit överrösta av argument på varför vi ska bädda i ordning direkt."Dom är så mjuka och lena!! Jag lovar att sova hela dagen i morgon om vi byter till dom nya nu!! Jag blir glad av den gula färgen och inte vill ni väll att jag ska vara ledsen fram tills ni byter dom!? Så i dag när det äntligen fanns lite extra energi över bestämde vi oss för att ta tag i saken..
 
 
Det har nog aldrig förr gått så här fort att bädda rent i sängarna. Ella for fram som ett yrväder inne i rummet och hade jag vetat om att hon skulle slutföra detta projekt i stort sett helt själv hade vi faktisk gjord detta lite tidigare. När Ella fick välja sina nya textiler, belysning och inredningsdetaljer så valde hon färgerna gult och grått!! Molnpåslakanet ifrån Färg och Form serien vart ett av dom valen hon gjorde. Även ett gult bäddsett ifrån Majvillan beställdes och ett kuddfodral ifrån Fine Little day. I förvaringsväg beställde vi några pappersboxar av märket Alice & Fox tillsammans med matchande väskor. En kaninlampa och en rosa fluglampa klickades också hem.
 
 
Batmanförvaringen ifrån Tellkiddo hade Ella redan hemma ifrån sitt förra rum och den passade även utmärkt här inne. En vit Legolåda kompletterades det även upp med och sen var stilen fixad!! Den mörkgråa väggfärgen tillsammans med dom ljusgråa och gula tonerna adderade både lugn och harmoni till hennes rum. Ella lös verkligen som en solstråle när rummet var klart. Under morgondagen ska vi även ta oss en tur till Zetas-trädgård för att inhandla lite nya växter. Jag hoppas bara på att dom vill överleva här hemma utan dagsljuset i rummet. Det är ju trots allt en gammal klädkammare så vi får väll köpa hederliga gamla klassiska garderobsblommor om inte annat.. 
 
Foto: Rustaupp 
 
Vi är verkligen supernöjda på alla sett och vis med Ellas nya rum men ett fönster eller två hade som sagt var inte suttit helt fel att ha. I veckan ska vi börja skissa den biten och ringa upp föreningen för att förbereda det sista innan bygglovsansökan kan skickas in. Rummet känns inte så mörkt trots bristen på dagsljus då vi investerat i riktigt bra ljuskällor hit in men ett fönster vore ändå trevligt. Ella skulle då ha utsikt ut mot lekplatsen och alla färger där ute skulle bli som en stor tavla på väggen. Jag ser redan framför mig hur fint det kommer att bli. Om en liten stund nu så kommer Martin hem ifrån jobbet och sedan nalkas det en lugn kväll för våran del. Jag är så otroligt trött under denna graviditetens början nu att det är riktigt svårt att hålla mig vaken på kvällarna. Kanske måste jag investera ett par lysande gula sängkläder även till vårat sovrum så att jag piggnar till lite. Puss//Isabella 
 
 
 
 FIXA STILEN
 Kollage: Rustaupp.
 
Majvillan Bäddset Juniorsäng Körsbärsdalen - Pris: 725kr.
Färg & Form Bäddset Junirosäng Moln - Pris: 549kr.
Leklyckan Kanin lampa - Pris: 499kr.
Leklyckan lampa flugsvamp rosa - Pris: 369kr.
Alice & Fox Pappbox Rund 3-pack - Pris: 139kr
Alice & Fox Pappväska 3-pack  - Pris: 139kr
 Fine Little Day Kuddfodral Gran 48x48cm - Pris: 299kr.
 

Kommentarer
Postat av: madabouttea.se

Väldigt fint!

2015-09-16 @ 20:31:22
URL: http://madabouttea.se/
Postat av: Emma

😍😍😍💛💛💛

2015-09-16 @ 20:59:14
Postat av: Emelie

Gud vad fint.

2015-09-16 @ 22:09:23
URL: http://annaemelietherese.blogg.se
Postat av: Carola

Kanske har du skrivit det tidigare som jag missat, men jag undrar hur du har gått tillväga för att skapa den häftiga fotoväggen som syns på dina bilder?

2015-09-20 @ 15:33:06
Postat av: Bintu Malm Fraser

Alltså jag bara älskar det där rummet! Jag kan tänka mig att flytta in ;-)

2015-10-04 @ 13:46:42
URL: http://bintan.blogg.se/
Postat av: joanna- livet med Asperger och bipolär sjukdom typ 2

så snyggt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux