När mamma har blivit pinsam..

Jag vill börja med att tacka er alla fina för era peppande kommentarer både här inne och på Instagram under veckan som gått. Det blev ett rätt så känsloladdat och öppet inlägg som tillslut blev nerskrivet om den nya graviditeten. När det varit så mycket oro och tuffa dagar är det befriande att skriva av sig sina tankar och dränera känslorna lite här inne för att kunna ladda upp med ny energi igen. Nu känns allt så mycket bättre och vi har sluppit stött på fler blödningar under helgen. I stället har vi kunnat fokusera på familjen till fullo och trixat lite med barnens rum. I fredags anlände en jätteleverans ifrån Jolly med texstiler, leksaker och inredningsdetaljer för både stora och små. Ellas rum har blivit så gott som klart och även lekrummet har börjat att ställas i ordning.
 
 
Medans vi fixade och donade här hemma under lördagen passade Ella på att ge sig i väg på kalas för att fira in hennes bästis som nyligen fyllt år. Det bjöds in till Monster High party och Ella hade beställt en dagbok med passande tema som hon sedan gav bort till födelsedagsbarnet. Dagboken var större än vad jag hade trott och fodralet var mjukt som en stor kudde med dragkedja på ena sidan för att kunna gömma sina hemligheter i den. Med dagboken medföljde det även ett skrivblock, penna och lite andra bra att ha saker. När vi skulle slå in paketet upptäckte vi även att kudden kunde sjunga. Trycker man på näsan så spelades det upp massa olika sånger ifrån Monster Higt vilket skrämde slag på mig medans den fick Ella till att börja tokskratta!!
 
Vi fick reda på i sista sekunden att det även var fritt fram till att klä ut sig till sin egen Monster High favorit. Hade jag vetat om detta tidigare så hade jag passat på att beställt denna dress till Ella. Men vi hittade tillslut hennes diskoklänning i en av leksaksgömmorna och den passade klockrent till temat. Ella blev jättenöjd med sin outfit och i håret fick hon även en slinga med blått och rosa hår. När frökenbus var redo för att gå iväg till kalaset så fick varken jag eller Martin följa med henne.
 
"Nej jag vill gå själv hon bor ju bara mitt emot!! Sluta ni är pinsamma jag går själv nu hej då!!"
Nog för att det är nära och att Ella går fram och tillbaka mellan sin bästis och vårat hus flera gånger om dagen men sen när blev vi pinsamma!!?? Sorry babe det är bara att vänja dig med morsan och farsan för du slipper inte undan så lätt. Men låt det gå för den här gången!! Medans Ella var i väg fortsatte jag och Martin med att göra klart det sista i hennes rum. Jag ska visa er fler bilder ifrån rummet inom kort..
 

I dag har vi annars spenderat förmiddagen med att organisera inne i vårat förra sovrum. Ella har hoppat runt som en studsande kanin på sängen medans Edwin har varit på kaninjakt och lyckats lägga beslag på min nya kaninlampa. I en annan del av rummet hänger en annan liten kanin i taket och svävar runt på ett fluffigt vitt moln. Detta rum ska bli Edwins rum framöver men just nu fungerar det mestadels som en förvaringsyta. Detta vill vi nu försöka ändra på och tanken är att rummet ska få agera allrum och lekrum fram tills att Edwin ska överta det. Den stora sängen som i skrivandes stund tar upp halva golvytan där inne ska få flytta till baka till sina ägare i Vasastan så fort dom kommit hem från deras Usa resa. Vi ska istället ha en soffa där med matchande bord, stolar och dold förvaring för kläder etc. Men redan nu börjar det att se ut som ett rum här inne igen.
 
 Foto: Rustaupp
 
När jag la min senaste order ifrån Jolly passade jag även på att beställa lite nya saker till vårat sovrum och Edwin ska även få sig en ny säng!! Dessvärre hade posten lyckat glömma ett av paketen på terminalen i fredags så vi har därför inte kunnat montera i hop den nya sängen då bara gavlarna har hunnit anlända. Men förhoppningsvis får vi det momentet fixat och klart innan mitten av veckan. Nu nalkas det snart lunch här hemma och sen kommer min mamma hit för en snabbkaffe då hon har spenderat dagen på Ikea. Så nu gäller det att hinna ställa iordning det sista här hemma innan hon anländer. Puss på er alla fina och hopps att ni har haft en bra helg!! Puss//Isabella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux