Sätt färg på hösten med torra och lätta fötter..

Solen lyser och vi firar in hösten med gula toner!! Så här års när vi går mot lite mörkare tider är vi i behov av ännu mer färg i våran omgivning här hemma för att må bra. Barnen tycks ha ärvt mitt färgintresse men dom har även lärt mig att tycka mer om vissa kulörer den sista tiden efter deras egna val. Gult är en av dessa färger som krupit sig allt närmare inpå mitt hjärta. Ella har haft en gul fas rätt så länge nu och hennes förra favoritfärg rosa och turkost har därmed hamnat på en delad andra plats tillsammans med dom gröna tonerna. Nu till hösten var det även dags att välja nya stövlar till henne då hennes fötter vuxit i rekordfart under sommaren. Inte helt otippat så blev det ett par nya gula Crocs stövlar!!
 
 
Även jag själv slog till på ett par gula Crocs till denna hösten då mina gravida små fötter var i stort behov av ett par fjäderlätta stövlar för att orka jäkta med i barnens tempo. Jag fått väldigt många frågor om varför vi just valt att satsa på crocs stövlar år efter år!? Svaret på den frågan är rätt kort och enkelt: För att dom är så fantastiskt bekväma, lätta att hoppa i och ur samt att alla färgsättningar som dom finns i kan pigga upp vilken trött småbarnsfamilj som helst!! Handtaget gör stövlarna extra lätta att få på. Stövlarna är även helt formgjutna, finns i flera färger och har en vattentät struktur som håller pölhoppande fötter mysiga och torra. Stövlarna är dämpande vilket ger bra komfort för både stora som små. Att dom även fått bäst i test i flera år i rad är inget som förvånar mig.
 
 
Vi har nog lyckats samla på oss i stort sätt alla färgkombinationer som finns att få tag på i Handle it Rain Boots stövlarna under årens lopp. Stövlarna ser fortfarande som nya ut trots att dom använts i stort sätt dagligen genom åren vilket är ett plus. I förra veckan anlände även den nyaste av Crocs kulörerna här hemma som är av en fyllig grön färg. Dessa är i mina ögon så mycket snyggare än dom limegröna då dom är lite kallare i sin nyans och därför passar extra bra rent trendmässigt för denna höst. Mina och Martins nya vinterskor anlände även i samma leverans men hur dom ser ut ska jag visa er i ett senare tillfälle.
 
Foto: Isabella
 
Den här veckan har det i övrigt varit rätt så tyst ifrån mig. Anledningen till det är att tiden inte riktigt räcker till. Martin har gått och blivit sjuk, har där med övertagit stafettpinnen med feber och hosta. Själv har äntligen börjat kunna kontrolera mitt gravidillamående en smula och just nu laddar vi inför det nya ultraljudet som kommer äga rum på fredag. Det har även varit fullt rulle på barnen och Ella har även fått hem sin första läxa, växte väll ca en meter av den uppenbarelsen. Så nu är det fullt fokus på alfabetet och ljudning av bokstäver. Med min egen dyslexi är det ungefär så här långt jag själv kommer kunna hjälpa henne med skrivläxorna. Sån tur att hennes pappa är desstå vassare i dessa frågor och att jag i stället briljerar i matematikens underbara värld. I dag ska jag även försöka hinna visa er lite fler av dom där omtalade bilderna ifrån Vasastan som det skjutits på allt för länge nu. Puss// Isabella
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux