Fullt på både BB och förlossningen..

Våran Supertrio är verkligen helt oslagbara tillsammans!! För en vecka sedan prick på dagen så Ella blev som hon själv säger: "Dubbel storasyster och lillebror Edwin blev storebror." För nu är vårat tredje lilla mirakel född. Det blev en lång väntan med uppskjutna igångsättningstider, ny oro och stress. Vi blev nämligen tvungna att ringa in till förlossningen varje morgon för att kolla om dom hade plats och en tid till att kunna ta emot oss. Det var så fullt på både BB och förlossningen att vi befarade att vi skulle bli tvungna att föda hemma ifall att allt satte igång utav sig själv. Men tillslut fick vi tid för en kontroll och vi åkte inte hem tomhämta därifrån. För Lillebror Emil kom sedan ut med en vikt på 3070 gram och är 47cm lång. Allt gick så mycket bättre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om!!
 
 
Vi fick komma in till förlossningen på eftermiddagen den 7/4 då dom tidigare igångsättningstiderna skjutits upp (fullt på BB). Men nu var det äntligen dags för våran kontroll. Väl inne på sjukhuset hade jag redan öppen 4cm och blev uppkopplade med ctg. Någon igångsättning med tabletter, ballong eller värkstimulerande drop blev det därför inte tal om. Vi hann sedan bara med att invänta skiftbytet på förlossningen innan allt smällde till. För därefter tog förlossningsläkaren hål på hinnorna/vattnet och sen gick det verkligen undan. Lustgasen greppades tag i och swish så hade jag krystar ut lilla Emil i rena superhjältefarten.Trots att även denna förlossning gick i rekordfart så kändes allt så mycket lugnare denna gången för nu var vi på plats en timme innan allt hände. Jag kände mig som värsta superkvinnan när jag insåg att allt redan var klart!!
 
 
Då det fortfarande var fullt uppe på BB avdelningen så fick vi sedan övernatta i förlossningsrummet medans Martin i sin tur var tvungen att åka hem till våra andra två mirakel. Jag sov ingenting under den natten och kunde bara ligga där och puss på vårat lilla mirakel medans det skreks och skramlades på utanför våran dörr. Några timmar senare skrev jag sedan på egen begäran ut oss och åkte hem till resten av familjen. Jag mådde så pass bra i kroppen att det blev ett självklart val att lämna sjukhuset så fort som möjligt. Vilket läkarna dock inte var lika glada för då dom gärna hade velat haft koll på mig i minst 72 timmar efteråt. Detta för att försäkra sig om att jag inte hamnat i någon förlossningspsykos och undvika att jag kommer insjukna i en djupare depression framöver. Men då allt flöt på så smidigt vid förlossningen så ville jag nu bara hem. Hem och få krama om mina andra små och sova bredvid min älskade man.
 
Foto: Rustaupp - Barnkläder ifrån Hust & Claire och Hannasytt.
 
Väl hemma igen hittade Lilla "Emil Aston Hero" sin egen självklara plats direkt i storastysters famn. Han är så otroligt snäll, fundersam, skrynklig och helt perfekt. Ellas ögon lös upp som stjärnhimmelen så fort hon fick syn på honom medans Edwin såg rätt så fundersam ut. Vad var det där för liten docka som bara sover hela tiden och vart hade mammas mage tagit vägen!? Under veckan som gått har han sedan aktivt spanat in Emil och nu säger Edwin även glatt min lillebor och pussar sedan kort därefter på Emils fötter. Jag själv har även svårt att hålla glädjetårarna borta. För jag kan knappt förstå att vi efter alla år av kamp i dessa barnfrågor och längtan nu blivit fem i familjen. Detta är även första gången som jag inte drabbats av en hårdare depression efter förlossningen utan fått möjligheten att få känna hur den här magiska bebisbubblan kan kännas fullt ut. Livet må vara krokigt i bland men inte utan mening!! För jisses så lyckliga vi är!! Puss//Isabella 

Kommentarer
Postat av: Diana

Så härligt att allt gick så bra! Grattis till er :)

2016-04-14 @ 18:31:29
URL: http://dianas-memories.blogspot.com
Postat av: Homeriver

Din blogg är en kärlekssaga! Tack för att du delar med dig. Och grattis till ert nya mirakel. Så fina namn på alla tre barn, roligt att höra historien.

Svar: Gullig du är och fint beskrivet av dig!! Tack snälla för dina fina ord dom värmer massor!! Kram
Isabella sköldmark

2016-04-16 @ 21:19:11
URL: http://www.homeriver.se
Postat av: Anna

Grattis till hela fina familjen!!💖💖

Svar: Tusen tack!!
Isabella sköldmark

2016-04-17 @ 14:59:24
Postat av: Frida

kommer dressen ifrån som den lilla bebisen har på sig? :D

Svar: Dom kommer ifrån https://www.instagram.com/hannasytt/?hl=sv
Isabella sköldmark

2016-04-30 @ 10:31:25
URL: http://svenssonfru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux