Känner mig så trygg och avslappanad..

Igår blev vårat tredje lilla mirakel redan två veckor gammal vilket även betydde att vi fick hemsbesök av BVC för en ny viktkontroll av Lilleman. Sköterskan ville även passa på att tala med oss i lugn och ro om hur vi mår nu och om hur allt känns så här två veckor efter förlossningen då dom varit oroliga för min hälsa. Men jag mår fortfarande helt fantastiskt bra. Jag var verkligen beredd på det värsta efter den tuffa graviddepressionen och tidigare erfarenheter efter dom andra två förlossningarna. Men allt är så annorlunda den här gången och jag känner mig så trygg och avslappanad nu till skillnad ifrån tidigare. Emil bara sover och sover, äter och sover lite till. Vikten hade även gått rakt uppåt så nu kan vi andas ut även i dessa frågor en stund..
 
 
Han må ha superhjältekrafter och vara supersöt men han har även fått ett superhjältenamn nu. Det har varit svårt att enats om ett namn till honom. Precis som när vi valde namn till Ella och Edwin så blev den en rätt lång diskussion. Tilltalsnamnet har vi enats om relativt fort med alla tre barnen men sen kommer vi till det här med andra namn och tredje namn. Ella fick namnet Tindra i andra namn då henens lilla hjärta Tindrade till där på ultraljudsskärmen vilket fick Martin till att svimma. Elicia blev sedan hennes tredje namn. Edwin i sin tur fick namnet Rasmus i andra namn då han såg så busig ut redan vid födseln och namnet Stjärna blev hans tredje namn. Då Ella kallade honom för lilla stjärnan redan när han låg där inne i min magen.
 
Foto: Rustaupp - superhjältekläder ifrån Hannasytt.
 
Så kom vi nu till valet av namn till Emil. Efter att ha läst igenom i stort sätt alla namnsidor, namnförslag och listor med namn på nätet höll vi nästan på att ge upp. För inget namn kändes helt rätt!! Men sen en kväll när vi skulle läsa god natt sagan för barnen föll vi över namnet Aston som även betyder "ädel sten". Men det var sedan först under den sista förlossningsveckan som det tredje namnet föll sig till rätta. Det där sista namnet som ska förknippa Emil med något lite extra speciellt och valet föll på namnet Hero. För han är allt våran lilla fighter!! Så i nästa veckan ska namnvalet nu skrivas under och skickas in. Våran lilla "Emil Aston Hero". Ett bättre namn kunde du inte fått!! Nu nalkas det snart lite extra bebisgostid för mig innan liten ska sova igen. Dagarna går lite för fort just nu så det gäller att ta till vara på alla dom små stunderna med mina små superhjältar. Puss//Isabella.
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Gud så underbara bilder!

Svar: Tack snälla för fina ord!!
Isabella sköldmark

2016-04-22 @ 10:06:28
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux