Överaskning och Superhjältemat.

När vi kom hem igen ifrån BB med våran minsta lilla superhjälte möttes jag av en överraskning inne i köket. Martin och barnen hade nämligen börjat tillagat smaskiga superhjälteburgare ifrån Ica matkassen. Ella hade tillverkat små superhjältedekorationer och Edwin i sin tur hade fått uppdraget att staplat upp alla godbitar på hög innan servering. För är det något som den här lilla manen är bäst på så är det att bygga saker på höjden. Så nu fick även han hjälpa till med middagen..
 
 
Som ni kan se bjöds det på festliga fiskburgare med en härlig avokadokräm och en hint av citron. Vilket kändes som rena himmelriket efter att inte ätit något sedan vi åkte in till sjukhuset. Här hittar du receptet ifall att du också vill översaka familjen med en superhjältemiddag på ett kick. Om vi varit nöjda med familjekassen innan vi blev fem i familjen så kan ju gissa hur extremt skönt vi tycker att det är nu!? För att slippa åka i väg till dom stora varuhusen med hela familjen så här mitt inne i bebisbubblan är verkligen guld värt.
 
 
Att Martin även har tillräckligt med energi kvar för att kunna pyssla tillsammans med barnen nu när min egen ork tryter är också helt fantastiskt att se. Fantasi det har mina älsklingar verkligen gott om. När Martin hämtade ut matkassarna inne på Ica sist nu så passade han på att handla hem lite blodpudding på vägen ut. Då min läkare sagt till mig att försöka få upp järnitaget lite extra. Blodpudding i sig är inte riktigt en hit här hemma men när den serveras i superhjälteformat så som Batman med färsk frukt till. Ja då äter både stora och små massor.
 
 
Foto: Rustaupp - I samarbete med Icas matkasse.
 
Någon som också har varit  full av ny energi och skaparglädje är Ella. Hon hade nämligen i sin tur pysslat ihop små busiga hotdogs - hundar av hamburgerbröden som blivit över till henne och Edwin. Öronen skapades av ostskivor, nosen av ett russin och ögonen av små rörliga dekorationsögon. Dom vart så otroligt söta och Edwin skrattade gott när han fick syn på dom och skrek vovve vovve!! Det var nästintill synd att äta upp dessa sötnosar men barnen mumsade glatt i sig två stycken. Att leka med maten är som sagt var inte en dålig ide alla gånger. För barnen äter verkligen så mycket bättre när dom får vara lite kreativa och pyssla loss själva. Puss//Isabella.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux