Utan avbrott av teknikens under

Ljuset ifrån den klara vårsolen får hela hemmet att bada i ljus denna dag. Vilket även smittat av sig i nya leenden här hemma. Idag är även den sista dagen som jag kommer att skriva här inne på en stund. För nu böjar det dra ihop sig på riktigt inför bebis ankomst och det är god tid att stänga av elektroniken. För när bebis väl väljer att komma ut till världen nu är all tid och inre lugn så viktigt för oss. Jag kommer därför att pausa bloggen en stund och inläggsskrivandet inne på Instagram kommer även att bli färre i en tid framöver. Jag vill verkligen kunna njuta till fullo av vårat tredje lilla mirakel och ägna all fokus och tid på min underbara familj.
 
 
Vi ser det som en efterlängtad semester utan avbrott av teknikens under som stjäl av vårat fokus. Möjligheten till att kunna skrota runt i pyjamasen hela dagarna om vi vill och äta efterätt till frukost ska bli så underbart att kunna göra!! Redan i dag så började vi smygstarta semestern genom att ha en bakåtvänd dag. En sådan där dag när vi börjat med att läsa godnattsagan redan på morgon, borstat tänderna på direkten, äter middagen till frukost och går runt i pyjamasen fram tills eftermiddagen. Ella älskar sådana här knäppa dagar och det har blivit allt för lite av denna mysiga aktivitet under den senaste tiden.
 
 
Edwin måste dock tyckt att vi varit helt galna idag och vi lär ju även få sota för detta busande i kväll sedan när han ska sova. Då inga av hans annars vardagliga rutiner hållit samma mönster. Men den smällen är vi beredda på att ta. Edwin är nämligen inne i den fasen när skrik och tårar ligger så nära till hands om man inte får som man vill. Två års trotset är en intressant tid och jag tackar mina barn för att dom har en egen vilja. Men i bland kan det även bli för mycket av det goda. Vilket Edwin precis visat upp nya tendenser på när han blev sur för att ena legoklossen inte gick att öppna. Då utbrast han snabbt i höga tenortoner och satte sig sedan inuti leksaks förvaringen för att sura.  
 
Foto: Rustaupp - legoförvaringen finner ni hos Jollyroom.
 
Så medans han sitter kvar däri tänker jag själv ta mig en kopp kaffe nu och bara vara en stund. Men innan jag stänger av datorn och loggar ut här ifrån så vill jag passa på att önska er alla fina en mysig tid framöver. För nästa gång ni ser ett inlägg här inne på bloggen ifrån mig så är vårat tredje lilla mirakel fött och vi har då förhoppningsvis även landat i bebisruset. Vi lär då även vara lite tröttare, lite gnälligare och ännu mer lyckliga än vad vi redan är idag. Så till vi ses igen va rädda om er och njut av vårsolen så mycket ni bara kan!! Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: ullie

Min finaste du <3 Ville bara kika in här o säga stort lycka till nu då när det e dax . o sen bra njuta utav bebis tredje miraklet. visst är det underbart vi som kanske inte skulle haft någon =) underbarat

Stor kram nu fina du till dej o martin vi hörs <3 puss

2016-04-05 @ 23:50:06
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: Anna

Lycka till!! 💖💖

2016-04-06 @ 12:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux