Compactliving med fria ytor..

Jag är så nöjd med att vi valt att införa mobilfria dagar här hemma under helgerna så att ingen av oss blir distraherad i onödan. Då tiden med barnen är ovärdelig för oss. Men den går samtidigt så fort och våran minsta är snart inte så liten längre. Emil vill sitta upp allt mer nu och det har därförr blivit dags att byta hans säng. Vi har varit extremt nöjda med Bedside cribben ifrån Troll under dom här månaderna som gått. Då den inte tar upp så mycket plats. Med våra begränsade ytor här hemma så försöker vi ju ständigt att spara på varje liten millimeter.. 
 

 
Nu när Emil börjat att sitta upp vart det dock dags att byta ut hans säng mot en ny ifrån BabyDan. Vårat sovrum är ju så pass litet att en större säng av spjälsängsmodell tyvärr inte får plats där inne. Men varför byter vi då nu ut hans  Bedside cribben ifrån Troll om vi är så nöjda med den? Jo, för att sängen ifrån Troll är suverän när barnet är riktigt litet och man vill kunna fälla ner ena kortsidan på sängen. Vilket möjliggör att man kan ligga extra nära sin lilla juvel på natten utan att behöva oroa sig för att rulla på barnet i sömnen. Så under dom första bebis månaderna är sängen verkligen helt fantastisk!!
 
 
Nackdelen med den sängen är dock att det inte går att sänka botten när barnet växer. Sängen från BabyDan går det i stället att ställas in botten på i hela sex stycken olika höjder. Men den har till skillnad ifrån Troll sängen en fast kortsida som måste lyftas av helt för att kunna användas som Bedside cribb. Vilket i sin tur inte uppfyllde våra behov här hemma när Emil var nyfödd. Då vi inte kunde ha sängen placerad på det sättet under dagtid. Den är dock helt suverän nu när Emil är lite större och vuxit ur den andra då denna nya säng fungerar mer som en spjälsäng i miniatyr.
 
Foto: Isabella
 
Man kan kort och gått summera det med att dessa två sängar kompletterar varandra. Gemensamt har dom dock att båda sängarna är nästintill lika höga och nätta i sitt utförande vilket passar oss perfekt!! För att förhöja nyhets känslan har vi även köpt hem en ny madrass, ett nytt täcke och kudde samt nya fina sängkläder till både honom och Edwin ifrån Färg och Form. Dom är ju bara helt underbara och så fantastiskt mjuka. Puss/Isabella
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Så fint!

2016-08-31 @ 03:04:29
URL: http://spontan.bloggg.se
Postat av: CH

Väldigt fint, och vad duktig du är på att fota :)

2016-08-31 @ 11:03:48
URL: http://ecochic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux