Lata dagar för stora och små..

Vi har tagit en liten minisemester här hemma i en vecka och försökt att komma ikapp med allt inför hösten. Det gäller att passa på medans sommarens varmadagar fortfarande finns kvar. På dagarna har ungarna busat runt i diverse parklekar och vattenhål. Vi har även varit iväg på lite dagsutflykter tillsammans med farbror Mackan. Martin har visat Ella har hur man metar ifrån en brygga på bästa sätt. Vilket resulterade i två stycken 7cm stora abborrar som sedan släpptes ut i det fria igen.. 
 
 
På kvällarna har vi lagt upp en ny gemensam planering av både nya samt gamla projekt och kommande inköp inför skolstarten. Så nu är vi snart i fas. Höstkläderna är beställda, sammarbetsförslagen inför hösten är genomgångna och hemmets små vrår börjar även sakta men säkert att se ut som ett hem igen. Längtan efter fasta rutiner och vardagens egen lilla karusell börjar även att bli skrämmande stor. För trots att det är mysigt med poolbad, glasstunder, och sandiga små fötter så ska det bli riktigt skönt med lite mer handfasta vardagsrutiner igen. 
 
 
Just nu går vi lite varandra på nerverna här hemma då vi har lite för starka viljor alla fem. Så både stora som små skulle må bra av ett litet brejk och lite andrum. I veckan ska vi därmed försöka att rymma hemifrån på lite olika håll en stund. Ella ska träffa en kompis i några timmar, jag ska i väg för att ta bort stygnen, ta en fika med en vännina och även shoppa lite utan alla barnen i släptåg efter mig och Martin i tur ska försöka hinna träna lite.
 
Foto: Isabella.
 
I slutet av veckan har vi sedan en stor lekdag inbokad tillsammans med morfar och innan dess ska vi även åka i väg ut mot Norrköping för ett efterlängtat besök på Kolmården tillsammans med farbror Mackan. Vilket både stora som små ser fram emot. Redan om liten stund ska jag dock själv få lite extra andrum. Då Martin ska ta med sig barnen för att åka i väg och storhandla lite. Vilket verkligen uppskattas efter en sömnlös natt. Att få ta semester ifrån semestern om så bara för en liten stund är så välbehövligt emellanåt.. Puss/Isabella.
 

Kommentarer
Postat av: Isabell

Så himla härliga bilder!! :)

2016-08-08 @ 16:33:21
URL: http://hotelisabell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux